Kan ju säga att jag var med om...

Kan ju säga att jag var med om sjukaste grejen nyss.. Bestulen på massor med smycken i butiken. Sjukt creepy... Men det hela slutade iallafall någorlunda bra tillslut. Kinafood nu och sen åka hem till hjärtat.

Här har ni resultatet av två...

Här har ni resultatet av två earcuffs som jag gjorde idag. Finns i butiken. 119:- kr för det lilla korset och 129 för det stora. Galet snygga va!

Jobb nu 14.00 - 18.00, sen plugga...

Jobb nu 14.00 - 18.00, sen plugga till logistikprovet, yey. Får se om jag har något liv efter det. Btw, fick in halsringar idag och snart kommer det också finnas snygga earcuffs med kedja. POUSS

Gjorde ett halsband till mig själv...

Gjorde ett halsband till mig själv idag, like It, like It alot!

Huuuur gott är inte detta...

Huuuur gott är inte detta!

Har haft en underbar långhelg...

Har haft en underbar långhelg med babe. Solat, grillat, hängt med folk, festat, fotboll, filmkväll, jordgubbar, glass, mys, fyrhjuling och tvspel.. Ja dom orden summerar det hela ganska så bra.
Åkte nyss iväg med Emma till valbo, sällan... Varför handlar jag fast jag inte ska? Idag fick jag med mig hem en vit skjorta och ett puderrosa linne. Men nu är det fan stopp.. Men skjortan var faktiskt ett vettigt köp, för nu slipper jag sno mammas.


Solen steker, livet leker...

Solen steker, livet leker. Återkommer när jag har något lite vettigt att säga. CIAO


SUUUUUUN! Älskar sånna här dagar...

SUUUUUUN! Älskar sånna här dagar, man får verkligen summerfeelings. Synd bara att jag missade halva dagen pga att jag var tvungen att jobba. Hoppas Hoppas Hoppas att det är lika fint imorgon så man hinner ligga ute och få lite färg.


Följde med paapi och köpte pizza...

Följde med paapi och köpte pizza på "Fredrik" inte visste jag att den där lilla pizzerian på hörnet gjorde asgoda pizzor! Härdanefter tänker jag köpa min pizza där ifrån istället på igenimmade Verona. punkt och slut. Nu ska jag göra mig iordning och sen jobba 14.30 - 18.00.. Efter det blir det att cook some food med emmsan. ADIOS!

Jag dööööör, varför får man alltid...

Jag dööööör, varför får man alltid 1000 rapporter och prov att göra i slutet av terminen och inte i mitten typ.. Det är ju nu man vill ta det lugnt och bara tagga till studenten.. DIE 

Nu har min prins åkt hem igen...

Nu har min prins åkt hem igen, känns alltid lika tomt. Men vi seeees om några dagar igen. Ska röja upp här på rummet, för det ser alltid ut som andra världskriget när vi sovit med varandra, tusen skålar och glas, kläder överallt och lakan som inte längre ligger i sängen, påsakan som åkt ut ur täcket osv. 
Sen är det dags att ta tag i lite plugg, tur att det inte är så härligt väder idag, annars hade man ju fått dåligt samvete av att man måste sitta inne. ADJÖ!

Tog en glass i solen med...

Tog en glass i solen med emma och amanda, man märker hur det verkligen börjar bli sommar nu. Hoppas att det är ännu finare väder imorgon så man kan ligga och sola hela dagen på altanen med musik och ett glas hallonsaft.

Daniel lyckades få med lite av...

Daniel lyckades få med lite av branden på film (gamlingen, jag tycker synd om gamlingen). Action på hemgatan! Btw. Pappa köpte en husvagn idag innan branden, haha lite ironiskt.

.

Blev att åka till norrfly igår...

Blev att åka till norrfly igår, fick med mig karln min också.. Tycker fortfarande att det är lika läskigt fast man varit där miljuner gånger, usch.
Idag har det ju varit strålande sol, pappa tände grillen och vi satt bara och snacka och hade det trevligt. Så ser vi hur det ryker ifrån grannens gård, tänkte inte så mycket på det, trodde att dom typ brände löv. Men sen hör vi en smäll och ser hur det börjar brinna på som fan. Jag ropar på pappa och han springer dit. 3 sek efter kommer det 2 brandbilar. Jag adde daniel och frida springer dit och ser att grannens husvagn står och tokbrinner. Helt sick. 30 min senare är allt över och grannes husvagn är nerbrunnen. Så kan det gå.

Nu har jag kommit iväg till valbo...

Nu har jag kommit iväg till valbo och gtown med emma. Fick med mig lite smått och gott, en tisha, linne, bikinitrosor och dom här solglasögonen och nagellacket.
Jag vet att jag har sagt att jag ska spara alla pengar och shoppa loss en massa vårkläder i stockholm. Men efter den här olycksdagen så tycker jag ändå att jag förtjänade lite fint. Ikväll blir det SPÖKKVÄLL med flickorna, BU!



Döööööd åt denna dag. Den startade...

Döööööd åt denna dag. Den startade inte bra så får hoppas att turen vänder gärna typ, NU! Det började med att jag sov över, när jag ska hem så åker bussen bara för bi mig, jag springer förgäves till nästa busshållsplats, men då har den redan åkt för bi, jag får gå hem i stekande sol med tjocka kläder och en 5 kg tung datorväska, när jag kommer hem och ska skicka in ett arbete som ska vara inlämnat IDAG så går det inte att öppna filen. JAG FÅR NÅGOT FEL, VAD VILL GUD MIG IDAG.. Vill bara komma iväg till Gävle med Emma nu och äta en glass. HEJ


Man blir lite sådär extra glad...

Man blir lite sådär extra glad när man får ta med sig 100 sidor plugg hem över lovet....

Här är en del av skyltningen...

Här är en del av skyltningen som vi gjorde igår i skolan.. Dockan till hooouger har vi döpt till ernst kirchsteiger, baaa så alla är medvetna om det.
Fiiint va! och alla prylar + smycken finns i butiken, förrutom kläderna på ernst och hans vänner då såklart.


"Det här är ju svårt för din hjärna"

Skulle inte ni känna er safe med mig bakom ratten då?

Vet ni vad jag gjorde igår?

Vet ni vad jag gjorde igår? ÖVNINGSKÖRDE.. Första gången på detta år actually.. Det var lite ovant och jag hade glömt en heldel, men kom in i det ganska snabbt ändå. rulitrulit. Så nu ska jag och fader min lägga upp ett schema, hur många gånger och vilka dagar vi ska övningsköra. Körkort till sommaren har jag ju sagt, så det är bara att ligga i det!
Sen efter det kom Emma och hämtade upp mig och Caroline, svängde för bi Lina också sen blev det raka spåret in till Gävle och till Max för att köpa lyxshake. Tror ni den var dåligt god eller? den kommer iallafall vi smaska på i sommar kan jag säga er. Nepp nu är det dags att åka iväg till skolan, Öppethus med våra projektarbeten, heja...



Det är helt galet vad vi har...

Det är helt galet vad vi har röjt runt i skyltfönstret idag iskolan. Jag jojo och madde valde att skylta med saker ifrån min butik och kläder från deras praktikplats kappahl. Vi ville återskapa min butik i skyltningen och det tycker jag vi lyckades ganska bra med. Har ingen bild just nu, men för er som går på bessermergymnasiet är det ju bara att glida för bi. JOBBA NU, HAJ!

9/4 2011



Har haft en sjukt mysig och rolig...

Har haft en sjukt mysig och rolig helg måste jag säga. Min och addes 1 års dag blev mycket bra, vi grillade med maccan och sandra och bara hade det mysigt.. Jag skulle kunna berätta helgen mer i detalj men det orkar jag tyvärr inte. Har iallafall nyss hoppat in i duschen och snart ska jag bege mig med familjen hem till storasyster på lite kalas. Frida bastar 22, shit vad vi börjar bli gamla... haha.. Ajaja adjö!

Goddag, sitter här och känner hur...

Goddag, sitter här och känner hur magen kurrar mer och mer för varje minut som går, vill ha mat nu! men den som väntar på nått gott... Det blir kyckling sweet chili, ris, chiliräkor och sallad, ahhh smälter i munnen!
Senare åker jag iväg till min man och hänger.. Imorgon firar vi 1 år tillsammans. Kan ni tänka er, det har gått 1 år sen det blev vi. Tiden bara rusar iväg. älskar min pojke v

Kan man vara så här trött...

Kan man vara så här trött och lessssss vaaaaa..... less för att jag inte kan gå på looptroop ikväll med mina kära vänner och för att jag har suttit med den där jävla projektrapporten från klockan 6 till NU!
Den enda som egentligen varit bra med den här dagen är ledarskapet vi hade idag. Mitt yra inlägg igår handlade ju om att vi letade efter gips, gips som man kan tillverka ansiktsmasker av. Så det är det vi har pysslat med idag i klassrummet, hur sjukt kul som hellst. Nä om man skulle ta och sova bort sina bekymmer tro.. Ja så får det bli. Adios

redramas låt "du", gör en alltid lite extra glad

HAHA min lillebror är väl...

HAHA min lillebror är väl för go han ibland. För några timmar sen åkte han iväg med mamma för att köpa lite nya xbox spel, då ropade jag åt honom på skämt "Theo, köp lite barnspel" så tänkte jag inte mer på det. Sen när han kommer hem så lägger han fram ett spel. "Viva Pinata". Jag: Vad är det här då Theo, Theo: Meh du sa ju att du ville ha ett barnspel...


Shit vad det blev stressigt idag...

Shit vad det blev stressigt idag. jag johanna och madde ska leda en lektion imorgon och vi hade inte förberett oss ett skit. det enda vi visste var vad vi ville göra på lektionen, men vi hade inge rekvisita osv. så vi ringde runt och frågade om folk hade det vi sökte, och sen var vi tvungen att jaga rektorn och sen promenera runt om på stan för att köpa allt. Men nu är det fixat iallafall och jag tror att det kommer bli hyfsat kul, hähä. Ursäkta för detta allt för yra och vimsiga inlägg, berättar mer om det imorgon. Food nu, bye.

Snart är det dags, "pojken med...

Snart är det dags, "pojken med guldbyxorna" el classico. Som jag har längtat!


Jag lever fortfarande, plugget har...

Jag lever fortfarande, plugget har inte dödat mig än.. Även fast det känns så. Fyfan vad less jag är på denna projektrapport just nu, döööö. Lägger mig under täcket ett tag. HÖRS!

Har nyss slukat i mig den här...

Har nyss slukat i mig den här tallriken med köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt. Tror ni det var galet gott eller? Är lite duktig jag sådär. Nä nu blir det att säga hejdå till omvärlden ett tag och sätta igång med projektrapporten... suck...


Har pluggat som ett svin...

Har pluggat som ett svin hela kvällen, satt och plugga så länge så jag fick ont i röven. Men nu har jag kommit någon vart iallafall och snart har jag en mindre skoluppgift att tänka på, det är alltid skönt. duktiga emma. nu är det dags att fira med chirre, popcorn och stockmos smultron cider..


Har haft en sjukt bra helg måste...

Har haft en sjukt bra helg måste jag säga. Först fredagen som spenderades med härligt folk, lite dricka, (en eldad stol) spel och bra musik.
Sen dagen efter blev det häng för hela slanten här på hemgatan med babe, maccan och sandra och I går blev jag och adde hembjudna till syrran och daniel på lite käk och ännu mer häng. NU är det meningen att jag ska plugga så att tangenterna brinner.... Inte så stört taggad på den idén faktiskt...Men det är bara att bita i det sura äpplet och köra... CIAO

Ikväll blir det att förtära lite...

Ikväll blir det att förtära lite alkohol med härliga människor, mucho mucho bra. Har redan gjort värsta mysstämningen här hemma med tända ljus och awesome musik, nu är det bara mina fellas som fattas. Ha en bra fredag alla!

Mitt nya örhänge som jag tillverkade idag. Finns att köpa i butiken, just so you know!


Jag vill så badly badly badly...

Jag vill så badly badly badly ha den här... Synd bara att det tar typ 30 år innan man får sina saker man beställer ifrån H&M och ibland får man dem inte alls... blä



1:a april

Den 1:a april idag och det brukar betyda att man får luras och bli lurad... Orkar inte gå på någonting idag, så därför tänker jag genomskåda precis allt, jag tänker tro att allt som alla säger idag är en lögn, och bevisas motsattsen, ja då är det ju så, haha. Japp det är min metod. Haj!

btw. Idag tillverkar jag en massa fina fjäderörhängen, i färgerna blått, grönt och rosa! FINT VA. Så det är bara att svänga in i butiken idag om ni är nyfikna, och nej detta är inget aprilskämt.


RSS 2.0