Känns som att jag kanske borde börja packa...

Känns som att jag kanske borde börja packa ner mitt rum i flyttlådor.. Vi flyttar ju trots allt imorgon och jag har inte packat ner någonting... MEN HALLÅÅ! Jag flyttar imorgon, lite läskigt! Men det är ändå svinkul. Så imorgon kommer alltså jag att sova på köpmangatan 12a. Måste skriva ner det och läsa det för att förstå att det är sant, haha. JAJA, jag packar väl nudå. ADJÖ!

Gjorde amerikanska pannkakor igår...

Gjorde amerikanska pannkakor igår. Tycker jag lyckades ganska så bra med dom faktiskt och goda blev dom också ;) Tack Anna för receptet!


Igår fick vi upp soffan i lägenheten och sen drog...

Igår fick vi upp soffan i lägenheten och sen drog jag och adde iväg och storshoppade en massa saker med maccan och sandra. Det blev bla en byrå (som tog 2 timmar att bygga ihop för killarna;)) lampor, mattor, hyllor osv..  Nu börjar det likna ett hem lite mer! Vi har även haft vår första finmiddag i lägenheten, på golvet...he he.




Mycket lyckad dag i butiken igår, fick mycket...

Mycket lyckad dag i butiken igår, fick mycket sålt! Men ändå är det så jävla mycket grejer kvar, fattar inte haha. Så det kommer nog bli så att vi har öppet en dag till nu innan jul, håll utkik! På kvällen jobbade jag ju på forsens mammas jobbjulfest (sandviken energi) vi agerade bartender och fotografer. Det var faktiskt riktig kul!

Idag blev det ett litet jobbpass på Bokia! och nu har jag fått scheman över jul ifrån både Gallerix och Bokia. Så jag kan ju säga som så här kommer ha NO LIFE i December, höhö men det blir ju moooney! Så det är ju värt det.

CHILL NU. Får se vad som händer ikväll, är varken sugen på krogen eller chillkväll. Så det får väl bli något där imellan. ADJÖ


Agerar bartender på forsens mammas "jobbjulfest"


Dax att byta om ifrån min rosmorgonrock till lite...

Dax att byta om ifrån min rosmorgonrock till lite kläder kanske. Sen stila till sig och åka till butiken och förberada inför utförsäljningen. 70% IDAG, det har ni väl inte missat va? Ses där.


Asså... Varför? haha...

Asså... Varför? haha

Hi emma il be coming to Sweden before the year runs out for my Masters program. Just need friends i can hang out with on arrival in sweden. i hope u understand English and ill rilly love 2 hang out with u when i arrive in sweden. i'll be checking on u from time to time. cheers!


Har nyss målat klart vardagsrummet i lägenheten...

Har nyss målat klart vardagsrummet i lägenheten med flickorna, nu är det sjukt fint där! Vi började även att måla sovrummet, så nu behövs det bara målas där en gång till och sen är det klaaart! Awesome.

Mitt nya fina hår

Igår styrde Ronja bilen mot XL-Bygg, för här skulle...

Igår styrde Ronja bilen mot XL-Bygg, för här skulle de köpas färg! Och nu är hela vardagsrummet i lägenheten vit tack vare all hjälp ifrån Ronja, Forsen och syrran, tack ni är såååååå underbara.

SNART ska jag iväg till frissan och få mitt hår nyklippt och slingat! Fyfan vad underbart. För som mitt hår ser ut nu är HEMSKT, råttfärgad utväxt och slitet som fan. Kommer känna mig som en ny människa när jag kommer ut ifrån frissan idag, wonderful. Sen blir det att måla ett lager till i lägenheten och sen börja på sovrummet, snart kan man börja lasta in möbler, asså shit, jag flyttar snart?


Har nyss varit iväg med mamma och pappa till...

Har nyss varit iväg med mamma och pappa till lägenheten, vi tog lite mått osv. Snart blir det att dra dit en massa vänner så vi kan måla hela vardagsrummet, sovrummet och lite i köket! vitt ska det bli, vitt överallt, haha.
Men NU ska jag åka ner till butiken och förbereda lite inför utförsäljningen på fredag! ADJÖ 

dad, you were like a father to me.

Haha jag döööör


En fika på waynes med mina päääärlor...


FREDAG den 25/11 kommer vi äntligen ha öppet...

FREDAG den 25/11 kommer vi äntligen ha öppet i Presentbutiken mellan 13.00-18.00! 70% på ALLT! Så kom dit och fynda en massa julklappar :)
Jag kommer även att ta med mig mina egen tillverkade smycken (ordinarie pris) www.madebyzeta.blogg.se! SES PÅ FREDAG!

Sitter och väntar på bussen efter ett litet...

Sitter och väntar på bussen. Det gick bra att jobba själv idag förutom när jag skulle stänga och inte hittade nyckeln till grinden....hehe. Fick ringa Emelie och höra vart hon hade lagt den men hon visste inte riktigt så hon fick komma dit och då hittade hon den i sin tröja! Så kan det gå ibland, Hähä! Nu vill jag bara hem och äta, vart fan är busseeen!


Gårdagen spenderades med adde, maccan och....

Gårdagen spenderades med adde, maccan och sandra. Det blev lite käk på matkällarn och sen film, chips&dipp ute i lillstugan. Väldigt myyyysigt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig redo för ett jobbpass på Gallerix. CIAO!


Äntligen är jag klar med min storstädning...

Äntligen är jag klar med min storstädning och rensning av en massa skitprylar. Har slängt en hel stor svart sopsäck med saker! Nu ligger jag och njuter av mitt rena rum som jag kommer sakna så sjukt mycket när vi flyttar!


Dax att hoppa in i duschen och sen göra...

Dax att hoppa in i duschen och sen göra sig redo för Theos "födelsedagsfest". Att se efter 9st 9åringar är ju inte det lättaste kanske, men lätt värt den när man får ett besök hos frissan (klippning&slingning) för besväret, haha. Wish me good luck. Adjö


Twilight (Breaking Dawn) tycker jag var sådär faktiskt...

Twilight (Breaking Dawn) tycker jag var sådär faktiskt. INTE den bästa av alla fyra, men den var klart sevärd iallafall. Här kommer lite bilder på några av mina inköp igår.

Mina helt sjukt fina koppar som jag köpte på Smaksak, 99kr/st gick dom på.


Mina fina värmeljusstakar! Tror dom bara kostade typ 30kr/st

Aaaaapsnygg ljuslykta 199kr fick jag betala för den

Carolina Gynning glas, vill ha allihopa! 249kr/st 


Den 1:a December får jag och adde nycklarna...

Den 1:a December får jag och adde nycklarna till vårt nya hem. Helt sjukt vad allt går undan! haha, men kul är det. Så därför har jag börjat inhandla en massa nödvändiga saker från Ikea som bestick, tallrikar, skålar, stekspade, osthyvel, osv.. Det är så jävla kuuuul, haha.
Idag köpte jag Carolina Gynning vinglas, filtar, ljuslyktor och jätte fina koppar! Kan visa sen... Men IKVÄLL blir det bio med brudarna, twilight "Breaking Dawn" awesome! Love Life

Ps. Fick mina ögonbryn plockade och färgade idag. Nu känner man sig som en människa igen!

Blev uppringd av Gallerix idag och fick en förfrågan...

Blev uppringd av Gallerix idag och fick en förfrågan om jag kunde komma dit och jobba några timmar och sen stänga. Ja visst kunde jag det, men jag har ju aldrig jobbat själv eller stängt någongång tidigare tänkte jag... hehe. Men det gick bra, lite proud haha. Så nu är jag iallafall död och det ska bli så skööönt att sova. Godnatt fellas!

Igår fyllde Pappa och Theo, 49 och 9 år blev dom...

Igår fyllde Pappa och Theo år, 49 och 9 år blev dom. Det blev lite kalajs på eftermiddagen och jag och Theo gjorde en skitgod tårta. På fredag är det jag som ska styra theos födelsedagsfest, så vi har hyrt Iogt Nto. Det blir Wii och tvspel på projektor och lite klättring på klättervägg, blir nog kanon det.
Idag var det min första provjobbardag på Bokia. Jag var bara där en stund på morgonen, men det gick fint. Så nu blir det nog mycket jobb vid jul skulle jag tro, awesomeeee!

Första riktiga dagen på Gallerix gick fint...

Första riktiga dagen på Gallerix gick fint. Men det är så konstigt med folk, antingen är det lite småtomt i butiken eller så är det sjukt mycket folk på en och samma gång, det finns liksom inte direkt nått mellanting, haha. Men det är kuuul. Nu ska jag dricka lite T och umgås med Emma. ADJÖ

Mamma som tyckte hon var lite smårolig...

Mamma som tyckte hon var lite smårolig

Emma: Åååh, på Söndag när jag jobbar får jag ju OB!
Mamma: Men vad bra då, då slipper jag ju köpa sånna till dig.

Wiho! Jag har fått extrajobb på Gallerix och på...

Wiho! Jag har fått extrajobb på Gallerix och på Söndag är det min officiellt första arbetsdag. Kan det bli bättre? Jag kommer stormtrivas där och det kommer inte finnas en tråkig stund.
Många (Inklusive jag) tror/trodde ju att Gallerix bara säljer kort, tavlar och ramar. Men det är så mycket mer. Dom gör inramningar, skriver ut bilder på canvasduk, affisch och fotopapper i alla möjliga storlekar, skär till passepartouter (googla om ni inte vet vad det är, haha) och ja, dom gör mycket mycket mer. Så det kommer ju finnas någonting att lära sig hela tiden! Sjuuuukt soft. Nej nu ska jag börja med maten, har lovat att göra min pastapesto. ADJÖ

And take off your vest. You look like Aladdin.

Haha! ÄLSKAR filmen

Första provjobbardagen gick mycket bra måste...

Första "provjobbardagen" gick mycket bra måste jag säga. Fick lära mig lite kassa, hjälpa kunder och börja skylta. Alla är jätte trevliga och sköna så får jag börja extrajobba där så tror jag verkligen att jag kommer trivas. När jag kom hem så promenerade jag och adde iväg till en andra lägenhetsvisning. Vi gillade den skarpt, så nu står det mellan två lägenheter. Men vi får se hur allt blir nästa vecka! Nu ska jag ta en kvällsmacka och slå på en film. CIAAO

Det är bra konstigt ibland hur saker och ting kan...

Det är bra konstigt ibland hur saker och ting kan ändras på bara två dagar. Igår var jag iväg med mamma till valbo, hon skulle på en arbetsintervju så då passade jag på att dela ut några cv:n. Dagen efter (idag) får jag två samtal från två olika butiker. Båda ville att jag skulle komma och provjobba.
Så imorgon ska jag iväg till det ena stället och nästa vecka till det andra. Lite sjuukt! jag är så jäkla glad, äntligen händer det nått! Vill inte berätta vilka butiker det rör sig om än eftersom jag inte vet hur allting blir än, men happy är jag! och inte nog med det så var jag och adde iväg på en lägenhetsvisning idag. Så inom en snar framtid flyttar vi, woho!


Är det någon som vet någon som har en...

Är det någon som vet någon som har en hyreslägenhet att hyra ut? haha... Ne, men shit vad svårt det ska vara att hitta en lägenhet då, får nå fel. Man ska alltså behöva flytta till en etta på 20kvm eller till björksätra för att få en lägenhet, vafan. Vissla till om ni kommer på något bättre förslag! POUSS

Nu blir det att åka iväg med mina vapendragare...

Nu blir det att åka iväg med mina vapendragare Adde, Maccan och Sandra på bio "Tower Heist".. Vi ska gå i sandviken, haha stackars dom...nejdå, roxystar är rätt mysigt...


Igår blev det ju att smacka ihop en...

Igår blev det ju att smacka ihop en 3 rätters middag med mina kompanjoner. Jag måste säga att vi lyckades ganska bra. Det blev bruschetta med tomat, avokado, soltorkadetomater och getost till förrätt. Till huvudrätt blev det kött i ugn, rostade rotfrukter, lök, svampkompott och rödvinsås. Till efterrätt blev det en fruktsallad + hallon&blåbär och vaniljglass. Visst låter det smarrigt?;) det var det också! Sen blev det vin och en massa skratt till 03.00 ungefär. Muuuucho trevlig kväll.



sitter med madde så här på kvällskvisten...

Sitter med madde så här på kvällskvisten och har lite dålig humor, men serri kolla denna 


90% av Nisse är så här gullig och mysig...

90% av Nisse är så här gullig och mysig och de resterande 10% är en djävul. Men det glömmer man bort när han ligger och ser så här oskyldig och soet ut.



Ikväll blir det 3 stjärnors middag med mina stjärnor...

Ikväll blir det 3 stjärnors middag med mina stjärnor madde och johanna. Vi ska laga förrätt, huvudrätt och efterrätt här på hemgatan. Kommer bli svingott eftersom vi har kommit på världens bästa meny, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen, snyta mig och proppa i mig en massa alvedon, ser ut som en rishög! ADJÖ

Sitter och äter det som blev kvar av addes frukost...

Sitter och äter det som blev kvar av addes frukostplättar. Men den här gången med sirap, suuuuper gött. Tidigare idag var jag iväg en sväng till w4u blev lite smått irriterad men det försvann snabbt när jag kom hem till syrran och hennes kååmpis natta bjöd på världens godaste mat (hon är kock) möms.
Nu väntar jag på att födelsedagsbarnet ska komma hem ifrån jobbet så vi kan smaska i oss cheescake som jag har bakat! Ha en bra kväll alla, adjö!

Ja må han leva, ja må han leva! Idag fyller...

Ja må han leva, ja må han leva! Idag fyller världens bästa Adde år och bara för att han är så soet så gav jag honom en stor frulle på sängen med lite paket. Det uppskattades kan jag säga!


Har nyss städat mitt rum, tvättat och gjort...

Har nyss städat mitt rum, tvättat och gjort mig iordning. Ska snart dra iväg på en gofika med gaalsen. Sen får vi se vad som händer. Imorgon bastar adde 22 år och jag har några surprices på G som jag tror han kommer bli glad av, heheh.

Kvällen igår spenderades med madde och johanna...

Kvällen igår spenderades med madde och johanna. Vi möttes upp och promenerade till thaivagnen och köpe food och lite iste. Sen drog vi till lillstugan och kolla på luftslottet som sprängdes, christine kom också för bi. En lite rolig grej hände ju efter att jag berättat om en gubbe som är lite tjurig som brukar gå och sätta lappar på våra bilar att han inte kan komma för bi med sin hund när vi ställer dom med ena hjulet lite på trottoaren.
Han har skällt ut forsen en gång också. Hahah! och vad hände inte då när christine skulle åka hem, jo gubben hade vikt in hennes backspeglar. Lite mysig gubbe, tycker synd om han på ett sätt, att han är så ensam och att det händer så lite i hanns liv att han måste spica upp vardagen med lite klagomål... haha jag säger då det..! Nepp nu ska jag göra mig klar och hänga med flickorna igen, skiter i om jag börjar bli sjuk! HAJ


RSS 2.0