Sitter och tillverkar lite smycken till morgondagen...

Sitter och tillverkar lite smycken till morgondagen. För då ska nämligen jag och frida stå på stora träffen och sälja saker ifrån presentbutiken och mina nytillverkade smycken mellan 11.00-16.00! Vi kommer att ha massor med härliga erbjudanden och nedsatta varor (upp till 70%)! Det går ju inte att missa, eller hur?


Mötte upp Madde och Johanna igår på...

Mötte upp Madde och Johanna igår på hemmakväll, hyrde lite skräckfilmer köpte lite gott och sen åkte vi och köpte thaimat också. Efter det styrde vi mot lillstugan där vi hängde hela kvällen. En av filmerna var sjukt wierd, dom åt en massa magic mushrooms och började hallucionera.
Kommer inte ihåg vad den heter nu, men någonting med svamp iallafall. Rekommenderas om ni vill bli spyko, haha. Ne men vi hade en riktig mysig kväll och forsen kom också för bi en sväng. Har nyss varit på w4y möte igen och det blev ett kort möte idag, skönt. Ikväll får vi se vad som händer, återstår att se. Ciao

Nu har jag frågat runt efter ett par röda...

Nu har jag frågat runt efter ett par röda högklackade skor med träklack utan någon som helst lycka. Så därför beställde jag hem ett par ifrån h&m nyss, blev så less haha.
Jag ska nämligen vara Sandy i Greace på en maskeradfest nästa vecka är det tänkt och då vill man ju vara så lik som möjligt eller hur. Är så sjukt taggad, kommer bli askul tror jag! och Kristian som kommer ha festen kommer vara ursnygg det vet jag, haha!


Är på w4y, fruktansvärt trötttttttttt!


Det här är alltså mitt första inlägg med...

Det här är alltså mitt första inlägg med den nya bloggappen, vet inte riktigt hur det blir, men det verkar ju fungera iallafall! Adde ligger bredvid mig och sussar sött, så det är väl dax för mig att också krypa till kojs snart. Ska ju trots allt upp 07.30 imorgon, work for you som gäller, yey... Så godnatt på er så hörs vi imorgon (idag) adios!


Den här morgonen har jag hunnit med att...

Den här morgonen har jag hunnit med att gå på work for you möte, övningskört till kungsgården och kollat i möbelaffärer med mamma. Övningskörandet gick halv bra idag kan man säga, haha...
Inte alls min dag och mamma var så nervös så det såg ut som att hon skulle svimma och när hon blir nervös så blir jag också det och så blir jag arg och då skriker jag och då skriker hon och så blir det bara en enda stor soppa av allt. Ne att övningsköra i stan och på motorvägen får jag ta med pappa och småvägar med mamma, mm så får det bli.

haha asså bilden, min dåliga humor


Kollade på idol med Theo ikväll...

Kollade på idol med Theo ikväll, gick in för det som fan. Han skrev upp poäng på ett papper hur bra varje person var som sjöng på en skala mellan 1-10 och den som fick mest poäng skulle vi ringa och rösta på. Moa fick flest poäng så Theo ringde och rösta. Så säger han "Meh, det var hennes telefonsvarare" haha soet.




Man blir så glad när man går inte på...

Man blir ju inte direkt skit glad när man går in på facebook och ser att hälften av sandvikens tjejer har börjat att tillverka smycken. Yey.....Man blir så matt... Men jag hoppas iallafall att mina trogna kunder hänger kvar, www.madebyzeta.blogg.se !






Här kommer ett filmtips igen, Horrible Bosses..

Här kommer ett filmtips igen, Horrible Bosses. Fyfan vilken skön film, haha så jävla rolig. Älskar komedier med med killar i, typ som hangover och I love you man. Det blir något helt annat än alla vanliga chick flicks filmer. SÅ SE DEN NU!


Nu har jag och adde varit iväg till trafikskolan...

Nu har jag och adde varit iväg till trafikskolan och skrivit in oss + bokat riskettan. Adde bokade även sin första körlektion och teorikurs. VI ÄR PÅ GÅNG, VI ÄR LADDADE, VI ÄR... nä skoja där spåra det lite. Men vi är fan taggade nu alltså. Målet är att ha körkort innan jul, tjuhuu.

Den här helgen har jag kollar på addes...

Den här helgen har jag kollat på addes innebandymatch, övningskört, gjort smycken, hängt i laggarbo med  andreas, maccan och sandra, vi har spelat spel, lagat mat, kollar på film, shoppat och nästan kört på en älg. Idag var vi i valbo hela dagen och köpte en massa saker på Ikea. Det går inte att gå in på i Ikea och komma ut tomhänt, omöjligt.




Theo fick följa med mig och adde igår till...

Theo fick följa med mig och adde igår till mcdonalds innan vi åkte iväg till laggarbo.. Theo älskar att umgås med adde. Varje gång inte adde är hemma kommer han in på mitt rum och frågar "Vart är adde" "Vilken tid slutar han" "Kan inte adde komma hit" haha stora idolen typ. Sen att adde köpte ett xbox nyligen var ju också ett plus.. Han är så gullig i bland min lillebror, som igår när vi skulle klä på oss ytterkläderna.

Theo: (kämpar med att få på sig sina converse liknande skor) "ÄNTLIGEN FICK JAG PÅ MIG DOM!"
(sen kommer vi ut och då utbrister Theo) "MEEEN, dom sitter på fel fot!.. Äh det gör inget, dom är ändå så stora"


Sandra och Maccan kom och hämtade...

Sandra och Maccan kom och hämtade upp mig idag så åkte vi runt och cruisade över allt och ingenstans. Sandra fick ju körkort igår, så jävla duktig är hon och avundsjuk blir jag! Jag vill också ha körkort nu! Ikväll blir det iallafall häng med dom två och Andreas i laggarbo. Får se vad vi hittar på, blir antagligen myskväll, det är vi bäst på, haha. Adjö





Jag och Madelene tog cyklarna igår till...

Jag och Madelene tog cyklarna igår till Holckis och VET NI! Emma Holck var min första smyckeskund, hon köpte en heldel den bruttan, hihi blir så glad! Underbart. Blir också så sjukt glad när folk jag inte känner så väl skriver eller säger till mig att dom gillar det jag gör, då blir man ännu mer motiverad till att tillverka smycken. NI ÄR BÄST

 

First costumer, haha soet


www.madebyzeta.blogg.se

HOHO! Har gjort en smyckesblogg nu, så in och kika vettja! (www.Madebyzeta.blogg.se)




Gårdagen spenderades med flickorna...

Gårdagen spenderades med flickorna. Först blev det lite fika på waynes med forsen, sen åkte vi för bi en sväng hos råbban och sen drog jag, forsen och lina iväg och städa deras bilar invändigt och utvändigt, väldigt nööööödvändigt (mycket "vändigt" blev det där nu) yay.
Bilarna blev iallafall mucho fina och fyfan vad roligt det är att spruta med en högtryckstvätt, haha. Ajaja lite senare åkte vi hem till agnes med mcdonaldsmat för det var vi värda, sen blev det film "Super 8" halvbra film. NU ska jag vara duktig och söka lite jobb, adjö 


Gick hem till råbban ikväll och umgicks med...

Gick hem till råbban ikväll och umgicks med flickorna, ja, jag GICK faktiskt, framsteg haha...Blev lite idol och mys som vanligt (så jävla braaaaa att mikael fogelberg gick vidare).
Snart kommer adde hem ifrån jobbet och då blir det mer mys med film och chips, gillaree. Godnatt på er



Jag gjorde faktiskt någonting vettigt idag...

Jag gjorde faktiskt någonting vettigt idag, jag satt mig ner och tillverkade en massa smycken. Men frågan är bara hur jag ska göra, om jag ska lägga upp allt jag gör här eller om jag ska starta en blogg endast till för mina smycken....
Det kanske blir lättast så och lite mindre rörigt.. Mm så får det bli, får skaffa mig en sånn snarast. För nu är jag sugen på att visa upp allt fint jag gjort och göra så ni får chansen att handla om det är något ni vill ha.

Gjorde bla annat den här ringen idag med en vinge och kedjor

Är så jävlaaaa trööööött, orkar inte göra...

Är så jävlaaaa trööööött, orkar inte göra någonting. Helst av allt skulle jag vilja ligga här i sängen hela dagen och kvällen, men det går ju inte. Nä nu måste jag rycka upp mig lite och försöka göra något vettigt.


Kopierade den här texten ifrån tyras blogg...

Kopierade den här texten ifrån tyras blogg bara för att allt hon säger är så jävla sant. Blir så sjukt förbannad hur man kan gå så långt att man "mobbar" någon bara för att göra "bra" tv.. WORD PÅ TYRA!

Asså sånt här gör mig så jävla förbannad! Okej nu är Tyra på krigsstigen.
Och varför tilltalar jag mig själv i andranamn? Jävla tönt! Ok. Såg ni Idol igår? Om ni gjorde det så vet ni vad jag pratar om, om ni inte gjorde det så var det som så att 10 stycken valdes ut som “lagledare” för gruppframträdandena och fick välja dom som dom ville sjunga med. Och tror ni inte att lilla söta Mikael Fogelberg, 15 år valdes sist utav alla 50 deltagare? Och han har varit mobbad i hela sitt liv och säger “Jag får göra det bästa av situationen, jag är van att bli vald sist” när han får frågan om hur det känns? Alltså jag LACKAR! Att hålla på som man gjorde i skolan för massa år sen när man valde de coola människorna först till sitt lag och “töntarna” sist- det är fan olagligt i dagens samhälle, enligt mig. Jag vet inte om det är så fortfarande i skolor, men jag hoppas innerligt inte att det är så. Och att göra så i ett sånt stort tv-program där man ska förespråka gemenskap och glädje?

Jag blir fan sur på riktigt. Visste ni föresten att innan alla som ni ser i TV får sjunga framför den riktiga juryn (Bagge och gänget) så får dom sjunga för en annan jury? Och alla som ni ser som är dåliga och “pinsamma”- dom har alltså fått ett JA innan av en jury, helt ovetandes om att dom går vidare för att TV 4 vill ha bra TV? Dom personer som söker har ju (uppenbarligen) ingen direkt självbild när dom söker till ett sång-program när dom inte kan ta en ton, sen när dom får ett JA av en jury så tror dom ju på riktigt att dom är bra? Jag tycker det är skit! Idol glider räkmacka direkt in på tv-toppen i bekostnad på andra människor. Alltså jag älskar Idol, men tro mig- efter allt det här så sjunker Idol mer i mina ögon och det enda jag ser är ett kommersiellt tv-program som gör allt för bra TV. Nej tack. Förstå att få sin dröm totalt kraschad och bli helt jävla totalt sågad, efter att ha fått ett JA från en annan jury? Det är inte bara pissigt förnedrande, det sårar folk. Jag är så jävla emot mobbing så ni anar inte…


Idag har jag äntligen fått de sista smyckes...

Idag har jag äntligen fått de sista smyckesdelarna som behövdes så att jag kan börja tillverka sjukt snygga smycken igen! Så någon gång i veckan kommer jag lägga upp lite smycken här på bloggen, så får ni hojta till om ni är sugna på att köpa något, för då grejar vi det.
NU ska jag göra mig klar och cykla iväg och möta upp maddew emmah, fridah och syrran. Blir att köpa lite käk och kolla idol, MYS. Här kommer en liten sneak n peek på ett örhänge jag gjorde idag.  




Imorse var det bara att gå upp när alarmet...

Imorse var det bara att gå upp när alarmet på mobilen ringde och sen åka iväg på coaching möte hos "Work for you" som arbetsförmedlingen har fixat. Kan ju inte säga att jag är direkt överlycklig av att behöva gå dit varje morgon 8.30, men det är bara att bita i det sura äpplet och köra.
Efter mötet så kom andreas och pappa och hämtade upp mig, sen åkte vi iväg och övningskörde. Tränade på start i backe och att just backa. Adde tränade lite fickparkering och så.. Mucho bra gick det och jag kan inte säga att jag är något annat än TAGGAD på att ta körkort.. Nu jävlar!

Jag saknar balen, jag saknar att bära min...

Jag saknar balen, jag saknar att bära min fina balklänning (som numera bara hänger på en galge i mitt rum) Jag saknar att få håret och sminket fixat, jaa jag saknar allt som hade med balen att göra. Den dagen var helt perfekt.












Pracka nyss på adde en massa kladdkake...

Pracka nyss på Adde en massa kladdkakemuffins som han fick ta med sig till jobbet. Jag gjorde dom för en vecka sen men dom tar ju aldrig slut, man blir mätt på en halv (no kidding). Så nu blir nog gubbarna på verket glada ska ni se, haha. Ajaja ska snart åka iväg och övningsköra lite med pappa, förra veckan åkte nästan hjulet av på volvon så det blev ett litet uppehåll med körandet, men nu är den hemma ifrån verkstaden igen så är det bara att gääääsa iväg. Höres


Ikväll ska jag äntligen få kramas med min...

Ikväll ska jag äntligen få kramas med min andreas och så blir det en liten reunion med maccan och sandra också. Blir pizza, en massa chips, dipp, läsk, godis och fiiiiilm för hela slanten.

Här kommer det videoklippet jag snackade om, haha soet emma. Hon blir så förtivlad när ingen fattar vad hon gör.
(Fan vad jag hatar att höra mig själv, haha

Gårdagen blev sjukt trevlig. Började med att Madde...

Gårdagen blev sjukt trevlig. Började med att Madde kom hem till mig, vi gjorde en brasa, drack lite vin (sällan vin) skypade med Therese som bor i USA numera, (jag har länkat till hennes blogg under kategorin länkar, så det är bara att kika) Hon verkar bo hos en sjukt bra familj och värdmamman verkar stört skön. Det var verkligen super härligt att få se och höra henne prata igår.

Anyway, sen tog vi cyklarna till Cattis och hängde där en stund med hon och ägge, johanna och forsen, cosy. Lite senare gick vi över till EmmaH, som har flyttat hemifrån, sjukt mysig liten etta har hon. Det blev musik, charader och ännu mer vin, sjukt kul var det verkligen. När klockan började närma sig 03.00 så cyklade jag och Madde hem och åt av min goda penne kyckling grej och sen bums isäng  + sunes sommar filmen.

Ps. Bjuder på en video sen ifrån charaderna, HAHA EmmaH är så soet

Tack Johanna för receptet, så jävla gott...

Taaack Johanna för receptet, så jävla gott så det finns inte. Helt klart på min topp 5 lista av favoriträtter!


Var så sjukt sugen på att dricka lite vin igår...

Var så sjukt sugen på att dricka lite vin igår, så jag hörde med mina underbara kompanjoner Madde och Johanna om dom också kände för en spontan "vinhängkväll" och det gjorde dom. Så jag cyklade iväg till ica och köpte en massa ost och kex, för man kan ju inte dricka vin utan äta på något gott, eller hur. Sjukt trevligt var det iallafall, spontana "vinhängkvällar" är dom bästa.


Gjorde ett nytt halsband idag, mucho nöjd...

Gjorde ett nytt halsband idag och jag gillareee!

 

Drog hem till emmaR en sväng med forsen och...

Drog hem till emmaR en sväng med forsen och agnes och lirade familje geni.  "Vad är en samuraj?" emmaR: Är det en fisk?... Godnatt hörrni


Träffade flickorna en sväng idag på lite kaffe...

Träffade flickorna en sväng idag på lite kafferep. Blev mcdonalds också för den delen, smaaaaskigt. Missy var så soet med sin lilla minitrosa, haha. Men I feel for you Missy, det kan inte vara kul att löpa 3 veckor i sträck, gullstumpan. 





Visst är den fin min nya klocka. Jag köpte den...

Visst är den fin min nya klocka. Jag köpte den när vi var på Kreta och den har även en liten finess också förstår ni, om man tröttnar på den svarta "ramen" så kan man byta ut den mot en annan färg, smart va? mm jag älskar min klocka


Nu ska jag och Carro krypa ner och kolla på...

Nu ska jag och Carro krypa ner och kolla på Anne Franks dagbok. Det är tur att jag har Carro, vi har exakt samma filmsmak så det behöver aldrig bli något jidder om vilken film vi ska se. Andra världskriget filmer, barnfilmer och gamla julkalendrar, ja det är alldelles i vår smak det. GODNATT 


Drog iväg en sväng till Parkbadet med...

Drog iväg en sväng till Parkbadet med Frida och Theo idag. Allt är verkligen sig likt, trots att dom har renoverat. Men jag märkte knappt av den där renoveringen som alla snackat om. Jag tyckte att det såg exakt lika dant ut, förrutom lite målafärg här och där och att duschrummet var lite fräshare. Aja, det var iallafall sjukt kul och man blev som ett litet barn igen, jag vågade till och med åka röda rutschkanan! höll på att bryta nacken men det är en annan femma. KÄK NU, adjö!

Lite bilder från Greeeeeece 5!

Här kommer lite sol&bad och fest bilder ifrån den 5:e och 6:e dagen på Kreta. Har inga bilder från den sista dagen, men vem bryr sig om hemresan egentligen. Den här Greklandresan var så sjukt kul och jag har 1000 bilder till men jag tror det räcker nu va. Ni är nog lite less på dom nu kan jag tänka mig, haha. Men här är iallafall dom sista bilderna, jag lovar. Enjoy




































Då var 50 Cent biljetterna bokade till mig...

Då var 50 Cent biljetterna bokade till mig och Andreas, VIP blev det, vad nu det innebär, antar att det är lite bättre platser. Det här blir min andra 50 Cent konsert faktiskt, var ju på hanns konsert när han var i Stockholm 2006 på Hovet, sjukt kul var det! Kommer ihåg att han skrek ut att alla skulle lyfta upp fuck you fingret och skrika Fuck you Fifty! Så gjorde så klart alla det och då skrek han typ "Tack, nu kommer jag aldrig mer ha konsert i Sverige" haha, men det var tydligen fel! SKA BLI SÅ JÄVLA KUL!


Blev häng hos emmar ikväll med lite...

Blev häng hos emmar ikväll med lite gurls. Vi kolla idol, partaj, käkade kebab och mös med Dexter som förövrigt snarkar högre än min Farmor och då är det illa, men han är söt ändå, haha. Imorgon blir det att ta en sväng förbi arbetsförmedlingen på möte, woho ska bli så jävla roooooooligt....!! Sen blir det att sätta sig bakom ratten igen. Just det, det gick bra att övningsköra idag förresten. Sjukt kul och pappa tycker att jag är redo för trafiken snart, vilket han inte tyckte för någon månad sedan som ni ser i videon.



Lite bilder från Greeeeeece 4!

Den 4:e dagen i Grekland spenderades vid poolen, havet och på vårt lilla soltak 







När det blev kväll gjorde vi oss i ordning och tog bussen in till Chania med Syrran och Daniel. När vi väl var framme gick vi direkt till hamnen och valde ut en restaurang där personalen var minnst dryg och tjatig. För fyfan vad jobbiga dom kan vara, dom stoppar en och berättar hur bra just deras rastaurang är och om man käkar just hos dom, ja då får man gratis öl, vin och drinkar. Men i själva verket är det redan inräknat i maten eftersom maten är sjukt dyr istället... Ne man ska inte låta grekerna lura en.. hähä..
















Bridesmaids

Bridesmaids, sjukt kul film! SEEEE DEN! Så jävla mycket min humor, haha

Godmorgon, eller godlunch. Idag ska det...

Godmorgon, eller godlunch. Idag ska det minsann övningsköras. Nu har jag bestämt mig, den här veckan ska jag lära mig att köra bil ordentligt! Minnst en gång om dagen ska jag ut på vägen, japp nu jävlar!

Har ju glömt att visa min myströja som...

Har ju glömt att visa min nya myströja som jag köpte i veckan. Har letat efter just en sånn här grå nike hoodtröja hur länge som helst, men den har inte funnits någonstans men så hittade jag den i SANDVIKEN av alla ställen. Då var ja tvungen att köpa den, en kvar dessutom. Älskar min tröja och att man kan krypa in i den gör den ju ännu bättre.



Lite bilder från Greeeeeece 3!

Dag 3 bestämde vi oss för att ta det lilla tuff tuff tåget till Waterland. Sjukt kul, tredje gången gillt blev det för mig och det är lika roligt varje gång. Kostade typ 27 euro med resan dit och hem + inträde och tillgång till alla rutschkanor. Så det rekommenderar vii, heheheh! 

















Tog nyss en långdusch och när jag kliver...

Tog nyss en långdusch och när jag kliver ut ur duschen ser jag hur huden är fläckig som fan på bröstet....Sen kollar jag på armarna, ser lika dant ut där och i ansiktet, på magen, på ryggen...
NEEJ orka flagna. Ser ut som Pongo i dom 101 dalmatinerna, eller lillagubben som carro säger.. Åh vad roligt, det bruna höll i en vecka. Dax att dra fram skrubbhandsken och styra mot solarieöarna.


Har nyss lagat världens godaste middag...

Har nyss lagat världens godaste middag till mina två män adde och theo. Fläskfilé, hasselbackspotatis, sallad, vitlöksbröd, majskolvar och bea. Sjukt gott kan jag meddela. Sen blev det lite fifalir, heheheh. Jag och Theo var i samma lag och han var inte direkt överlycklig över det, "Men emma passa" "Men åååh" "Är du knäpp" osv...
Haha jaja nu blir det något annat spel antar jag, är ju barnvakt så han bestämmer. HEJ

sötbubbla

Lite bilder från Greeeeeece 2!

Andra dagen i Platanias badade vi lite i havet, men eftersom solstolarna kostade typ 50 spänn så kände vi att det var rätt ovärt att ligga där när vi ändå låg 3 meter ifrån på vårt lilla soltak.
Det var sjuka vågor de första dagarna så grääbbarna blev ju som små pojkar igen.



På kvällen drog vi in till Platanias city och käkade lite mat och gick runt och kika på allt skit som dom säljer längst gatorna.















Drog in till gävle en sväng med brudarna...

Drog in till gävle en sväng med brudarna på en fika, eller fika och fika blev en sallad för mig, oh va nyttig jag är. Man kan ju få låtsas iallafall... Om sanningen ska fram så har jag bara ätit en massa skit den här veckan, pizza, mcdonalds, max, kinamat osv osv... Måste bli lite ändring snart tror jag...


Lite bilder från Greeeeeece!

Första dagen. Alla var bleka som lik men sjukt glada att äntligen vara framme. Vi låg och solade på ett tak varje dag med havet på ena sidan och poolen på den andra, awesome.







På kvällen gick vi runt och kika lite och lirade lite minigolf.. Alla fick damp förrutom Maccan bara för att han var bäst... Sandra sköt iväg sin golfboll hur hårt som helst så den flög iväg men så studsade den tillbaka så att adde kunde fånga den... Vad hände







Senare gjorde vi oss iordning för att käka ute. Vi hittade en sjukt mysig restaurang med en utsikt över hela Kreta.





Sen efter maten drog vi till syrran och Daniels hotell och drack lite. Vid 12/1 tiden blev vi utskällda av en norsk tant som bodde brevid, så då slutade den kvällen. Fler bilder kommer en annan dag

Igår kväll tog jag och Madelene våra cyklar...

Igår kväll tog jag och Madelene våra cyklar till hedgrind för att träffa Johanna på en liten reunion. Hon hade gjort i ording det hur mysigt som hellst med mat och vin. Maten var hur sjukt god, pasta med kyckling, pesto, soltorkadetomater och en massa annat gottigt. Fem toasters. Sen blev det idol, en massa snack och vin fram på natten. NU blir det att dra iväg till butiken igen. Adjö


Nu är det dax för mig att ta mig till butiken...

Nu är det dax för mig att ta mig till butiken, för denna vecka kör vi 50% på allt igen! Men endast denna vecka, så passa på nu hörrni. Man får ju hur mycket balla saker som hellst för ett billigt pris, det går ju inte att missa, eller hur? och för att det inte ska bli något missförstånd med öppettider och sådant så läs det här (Öppet Mån-Fre 12.00 - 16.00 !!!) Vi ses där


I'M HOME! Fyfan vad härligt det har...

I'M HOME! Fyfan vad härligt det har varit, den här veckan i Grekland har gått så sjukt snabbt. Önskar att vi hade lite längre tid där. Men det är ändå skönt att vara hemma på ett sätt, att spola ner papper i toaletten är en underbar känsla och bearneisesåsen glimmar lite extra där den står på sin plats i kylskåpet. Ajaj nu ska jag packa ur resväskan och sen träffa mina pumor. Berättar mer om Kreta sen och bilder kommer också! PUSS


RSS 2.0