Haha asså jag dör vilket roligt...

Haha asså jag dör vilket roligt bigbrother avsnitt, garvade så mycket så jag fick svårt att andas. Först annies jävla cpflipp, ultimate fighter. Sen gurkans jävla nojja, haha fyfan vad han blev utsatt av "skräcktemat" sket ju nästan på sig, haha.. ojojoj måste lugna ner mig nu om jag ska klara av att somna, måste ju upp halv 7 imorgon. Ruuulit med en enda lektion kl 8... Heja!

(Acoustic Cover by Edei) Jag gillareeee...




Är inte det här världens sötaste...

Är inte det här världens sötaste hund så säg, min soeta soeta lilla Nisse. Alltid lika mysig och go. Igår blev han helt uppspelt när han fick leka med
Theos marsvin, haha. Aldrig sett något roligare.
Picckaabuuu

Idag har jag varit riktigt duktig och kommit...

Idag har jag varit riktigt duktig och kommit igång bra med min projektrapport och för det så förtjänade jag en fika med flickorna, brownie med grädde och en cola, SÅJA. Nu sitter jag och caroline här och gruvar oss över vad vi ska se för serie idag. Jag tankade aldrig diesel råttor och sjömansmöss, så det får bli något annat ikväll.. Men vi ska nog slå igång eva och adam, alltid lika bra. Älskar den serien, man blir så nostalgisk, allt är så jävla likt när man själv var liten, haha. Godnatt fellas!

Så jävla sorgligt, för några år sedan så förlovade den här killen sig med med sin flickvän och dom skulle gifta sig bara nått år efter. Men innan dom hann gifta sig så var hans flickvän med om en olycka och blev allvarligt hjärnskadad och han har ändå stannat kvar hos henne och tagit hand om henne. Så himla fint, det här får verkligen mig att bli tårögd, det gör ont i hjärtat.


Har fastnad som fan för Tinie Tempah...

Har fastnat som fan för Tinie Tempah nu på senaste, kanske för att det är hans låtar som går på högvarv i bilen när addie är i närheten.
Men jaa lyssna själv så får ni höra, vällddiii välllddii bra.





Har haft det sjukt mysigt...

Har haft det sjukt mysigt och asnice nu hos min dude i några dagar, vi har varit ett helt gäng där ute i laggarbo varje dag och det är ju alltid kul. Vi har grillat (bestämde oss att fan nu är det dags) kollat på lite film, skrattat åt allt fult i BB och annies självlysande kropp, lirat fifa "Jag vann mot Erika med 2-0 (viktigt)" och bara chillat med en massa gottigt. Har dock inte gått något vidare bra med mina situps.... Men får rycka till mig och göra några innan jag går och lägger mig ikväll iallafall, heheheh... Nä nu är det dags för BB igen. ADIOS



Ikväll tänder vid på grillen...

Ikväll tänder vi på grillen här i laggen för första gången på säsongen, lite härligt!


Fyfan vad roligt jag hade...

Fyfan vad roligt jag hade igår. Det blev sjukt lyckat måste jag säga. Vi åkte ju iväg till Tierp med familjen, släkt + hjaertat och gick på dragshow som en släkting till mig hade anordnat. Käkade lite, drack och så var det show. "Diamond Dogs" heter dom och har varit med på talang och kom till finalen och grejer. Nä men det var faktiskt riktigt bra gjort, skit kul helt enkelt! Nu är jag hemma hos babe, magen kurrar. Så måste nog dra fram mina matlagnings skills och agera kock. ADJÖ ps. förlåt för en SKIT tråkig blogg utan bilder, det kommer!


Här är dom i talang 2007



Ajaj mina beeeeeen...Som Håkan...

Ajaj mina beeeeeen...Som Håkan säger och jag säger lika dant. När jag vaknade idag så kände jag att jag hade lite träningsverk i benen, men det var inte så farligt, SKÖNT tänkte jag.
Men sen när jag skulle ställa mig upp, åh herregud. Jag kände mig som en stelopererad gammal kärring rent ut sagt.. Jag som trodde att jag hade stretchat ordentligt, men tjena.. Kanske inte var så bra att gå all in igår eller med typ 100 utfall och sitta nittio grader emot en vägg.. Jobb nu till 18.00. CIAO

Skulle kunna dö för det här...

Skulle kunna dö för det här håret.....Det är exakt den färgen och längden jag vill ha, lite ljusbrunt med ljusa slingor, inte för mörkt och inte för ljust, inte för kort och inte för långt...

Fick med mig flickorna på...

Fick med mig flickorna på en fika efter lite övertalning. Fan först får man ett sms "Idag ska vi fika" så blir man sjukt taggad sen får man ett sms lite senare "Vi orkar inte" ne det går ju inte, eller hur? Men tillslut fick jag med dom på min sida iallafall och det var ju tur, för vi hade det super mysigt.
Idag har jag kommit på att jag ska börja göra lite olika situps varje kväll, måste ju få lite splattare mage till sommaren iallafall. Då tänker säkert ni, bra att fika då om du vill bli fit. Men vafan, jag tycker att man får äta vad man känner för bara man rör lite på sig. JAPP. Nu ska jag fortsätta spela toy story 3 sen är det BB som gäller. HAJ

Lite härligt, efterom att Theo...

Lite härligt, eftersom att Theo har fått ett nytt x-box så tog jag över hans gamla playstation 2. Han har sjukt många barnspel, typ toy story 3, scooby-doo, ratatouille osv osv... Så jag och Frida har suttit här på mitt rum nu och nördat ett bra tag.. Theo kom in en snabbis när jag spelade "Åh, det där hade jag klarat på en gång" sen gick han ut igen, dålig kille haha.


Nu är det dags för min och...

Nu är det dags för min och Carolines vardagliga kvällsrutin, "Kaspar i nudådalen". Fast det är bara två avsnitt kvar nu och det är lite sad. Vi funderar starkt på att tanka ner "Dieselråttor och sjömansmöss" eller någon annan härlig julkalender så det inte blir tomt om kvällarna.. Vi kommer sakna Kaspar, men så är det, sometimes you just have to let It go. GODNATT

Lady Gagas största fan...

Lady Gagas största fan eller? hahah lite soet


Börjar må lite bättre, det gör...

Börjar må lite bättre, det gör inte lika ont i varenda kroppsdel nu, så det är ju ett plus. Är bara lite snorig och hostig och det ska man väl överleva. Har nyss ätit världens godaste mat, chilibiffar,glaspotatis, tzatsiki och sparris inlindade i bacon, min favvo. Så nu är jag mättttt och belååååtän.
Från lördag och fram till idag har jag umgåtts med min pärla, vi har bara legat och flummat och myst typ, haha.. man är inte vacker när man är sick och har sovit med en blöt toffs på huvudet i 2 dagar eller....JUST DET, adde hittade sitt gamla nintendo 8 bitars idag när han röjde runt i garderoben, LITE GLAD? Så det ska vi spela nästa helg... om vi hittar alla sladdar dvs... Nu ska jag ta en dusch och invänta Carolajn.. Blir mer häng idag..
Ps. Jag satt igång med mitt projektarbete nyss, damn I'm GOOD.

I'm sick, buhuuuuu!...

I'm sick, buhuuuuu! återkommer när jag är kry. PUSS

Mitt huvud känns som en tung...

Mitt huvud känns som en tung sten, näsan är full med snor och när jag sväljer så knastrar det så där drygt i öronen så man får damp. Tror att det är någon som börjar bli förkyld, JAG ORKAR INTE... Men life is a bitch, let's fuck her som farmor så fint brukar säga. Snart ska jag packa en bag, beställa lite kinamat och åka in till gtown för att träffa min pudding. Have a nice saturday!

Blev häng hos anniku fischer med...

Blev häng hos anniku fischer med lina, emma och en mysig kisse, cosy as usual.
Nu är det dags för lite desperata hemmafruar sen sova. Är inne på den fjärde säsongen nu, det börjar ta sig och man kan ju inte göra annat än att älska Gabby, hon är så jävla skön, haha.


Då var det fredag. Kvällens planer...

Då var det fredag. Kvällens planer är ännu inte helt solkara, men den kommer iallafall innehålla flickorna, det är en sak som är säker. Nu ska jag ta en liten powernap, annars kommer jag inte klara av att hålla ögonen öppna senare ikväll. För den här dagen har varit förjävligt jobbig, inte van att kliva upp med tuppen.

Theo ska opereras på måndag...

Theo ska opereras på måndag, dom ska ta bort en körtel bakom näsan på han. Stackarn har varit täppt i säkert ett halvår nu. Men han verkar inte sådär jätte brydd precis, han får ju ett X-box för besväret, haha lilla. Så här skrev han på facebook idag "På den här lödan ska jag opirera båt en sötel bakom näsan tråkit!" Min kommentar "Är det inte på måndag?" Då fick jag till svar "oj mondag"... Inte lite söt den där eller.


Saker och ting går bara helt fel idag...

Saker och ting går bara helt fel idag. Därför avstår jag ifrån att skriva om den här värdelösa dagen och lyssnar på lite gamla godingar och tänker på annat istället.



Något sånt här ser min klänning...

Lite så här ser min klänning ut om jag ska ge er en liten
sneak n peak. Som Anastasias, fast min är finare såklart, hähä.


believe.hope.imagine.dream...



MIN BALKLÄNNING KOM IDAG...

MIN BALKLÄNNING KOM IDAG! Har nyss provat den och den satt helt perfekt! Är så glad att den är lika fin i verkligheten som på bilden, om inte finare. Vill så gärna visa den, men det känns lite fel. Roligare med en surprice. Ber till gud att ingen kommer med en lika bara. Nu ska jag ladda inför halv åtta hos mig, ADJÖ!

Nu ska jag och beeesta...

Nu ska jag och beeesta Caroline krypa ner och kolla på kaspar i nudådalen, sen är det slaggen som gäller. Godnatt fellas, sovgott!

Tinie Tempah - Wonderman ft Elli Goulding




Nyss åkt hem ifrån a-berg...

Nyss åkt hem ifrån a-berg och sagt hejdå till älskling. Nu syns vi inte på några dagar igen. Så drygt att inte ha körkort i vissa lägen, då hade man kunnat träffats mer spontant. Men det är ju bara ens eget fel att inte det går egentligen. Har bara inte dragit tummen i röven än. Men jag lovar, i sommar, då kommer jag också vara en av dom som stolt kan skriva ut på facebook "KÖRKORT, WHOHO", det svär jag på, till 100 procent.


eyeyyyooyoyo. kan sammanfatta...

eyeyyyooyoyo. kan sammanfatta kryssningen "grymt jävla kul!" Såja. Nu ligger jag i min dudes säng och väntar på frulle på sängen. Idag ska vi bara ligga och dega, fyfarao vad skönt. ADJÖ


Nu är det dags! Studentkryssning...

Nu är det dags! Studentkryssning HEEEEEERE WE GO!

Går och lägger mig och hoppas...

Går och lägger mig och hoppas att jag vaknar upp på ett strålande humör, för denna dag har inte varit den bästa. Men sånna dagar får man också ha ibland.
Studentkryssning imorgon ju så då kan man väl inte bli annat än på BRA humör, hoppas jag. GODNATT FOLKET, SWEET DREAMS!


Peace



Jag har lärt mig en sak idag...

Jag har lärt mig en sak idag, att man kanske inte kan öppna upp sig och berätta saker för folk man inte känner så jätte väl. Egentligen vet jag det redan, men ibland tror man bara så gott om vissa människor. Nu ska jag vara barnvakt åt min little brother, äta tacos, kolla på film och baka. Have a nice friday!

mitt hjaerta v I love you
 

JUST BE YOU, DO YOUR THING, AND...


Godnatt


Ramlösa Mango, har hittat min...

Ramlösa Mango, har hittat min nya kolsyrade dryck tror jag, eller ne ingenting slår cola egentligen. Men shit vad god den här, har aldrig tänkt på det förrän nu. Ville bara säga det. HEJ

Men är alltid lika snygg när...

Man är alltid lika snygg när man slingar håret hos frissssan. Resultatet av det där folieboet blev iallafall väldigt bra, är mycket nöjd. Nu ska jag iväg och bli lite brunare med Lina och Emma. ADJÖ

Dags att åka iväg till Lekri...

Dags att åka iväg till Lekri och få håret lite fint, efterlängtat kan jag tala om. Äntligen slipper jag min hemska utväxt och mina slitna toppar. Sen efter det blir det jobb i butiken till 18.00.

SiiiiJo.

Kvällens avsnitt av storebror...

Kvällens avsnitt av storebror. Jag måste bara få tala ut. Seriöst, NICKI eller vad han nu kallas, vad gör han. Höll på att sjunka ner under jorden när han öppnade sin käft och började "rappa" HAHA. Åhh tyst bara, sämst sämst sämst...
Mmm nu när jag fått det sagt så ska jag bara mysa ner mig under täcket och fortsätta kolla på dhw, är snart inne på 3:e säsongen. Jag har sagt det förr och säger det igen, det är sååååå mycket bättre när man kollar på alla avsnitt i följd, awesome. Godnatt

Den här skoldagen bestod av...

Den här skoldagen bestod av lite information, käk och utskrift av studentkryssningsbiljett. Sen tog jag sällis med madde till stan. Var i butiken mellan 13.00 - 18.00.
Vid stängning kom mamma och hämtade mig, men hon fick typ vända hem på en gång för att jag hade varit så klumpig och glömt nyckeln till butiken hemma. MY BAD. Nu ska jag kolla klart på halv åtta hos mig, sen invänta ägnes för lite häng. BYE


HAJ! Fick min kladdkaka och...

HAJ!
Fick min kladdkaka och heja vad gott det var. Efter det tog vi en sväng för bi emma r på lite snackis, mysit. Nu ligger jag här med min halsduk lindad som en turban på huvudet, har sjukligt ont i huvudet. Så ska gå ner och käka lite ipren/alvedon sen invänta godnattsamtal ifrån adde och SOVA. I morgon är det skola som gäller, ska bli kulttt att träffa mina classmates.

Haha jag har en sånn söt lillebror och så här skriver han bla i sin logg på facebook

"åkte 2.5 idag med sider" "Besta låten liksom fack you" "Har set melodifestivalen på stor serm igår"


Lina ringde för ett tag sen...

Lina ringde för ett tag sen och bokade in en fikadejt, så kl 20.00 kommer jag befinna mig på waynes med en kladdkaka och en latte, kan inte bli mer glad.

Sådär ja.. Äntligen har man stilat till sig...

Sådär ja.. Äntligen har man stilat till sig lite. Nu har jag fått mina ögonbryn plockade och färgade hos belissima och sen efter det blev det en sväng till solarieöarna.
Nu är det bara mitt hår som behöver ett litet lyft och det får det på torsdag. Ska slinga utväxten och klippa bort en massa slitet. Säger bara en sak, SKÖNT.


Nu har jag röjjt undan...

Nu har jag röjjt undan 10 000 glas och skålar ifrån mitt rum, hängt upp kläder på galgar och bäddat rent i sängen. Duktig jag. Drar på mig min mysoutfit och inväntar carro, sen blir det häng på hemgatan för hela slanten. Ska äta en stor skål med glass också (för det förtjänar jag) BIG TIME.

I don't need drugs, I want to be high on life with an overdose of you.




Blev en massa häng i a-berg...

Blev en massa häng i a-berg igår med addie och grabbarna, solsidan och BB. Sen blev det max på hemvägen, lite gott eller. I dag fick mitt lilla frö frulle på sängen av mig, sen traskade jag iväg till tandläkaren.
Har alltid hatat att gå till tandläkaren.. Skulle egentligen fått tandställning när jag var ynge för att jag hade typ snebett, eller vad man ska säga. Men jag vägrade och sen när jag blev äldre så visade det sig att det var bra att jag vägrade tandställningen för jag hade inte behövt den, det fixade till sig av sig själv. JUST DET!. Jaja idag då.. Hade iallafall inga hål i tänderna.. Men jag har en visdomstand som växer snett, som jag måste operera bort så småning om.. Fyfan, höll på att börja grina när dom berätta det. Får se när det händer, helst aldrig. Dhw nu. Adjö

Filmen var en helt okej skräckfilm...

Filmen var en helt okej skräckfilm, kan inte säga att det är den bästa jag sett, men rätt många "hopp scener" var det ju, så det är ett plus. 3 toasters. Nu ska jag dricka upp min oboy sen får vi se vad jag och addiosa hittar på för någonting. BYE

Ikväll blir det BIO med min...

Ikväll blir det BIO med min guy, syrran och däniel. Den här ska vi se "The Rite". Hoppas att den är riktigt jävla läskig bara..


Blev en myskväll hos syrran...

Blev en myskväll hos syrran och daniel med glass, BB och film. Inte illa det eller, även fast lite parteyy inte hade suttit helt fel. Men imorgon kommer jag tacka gud för att det inte blev så, hatar att vara bakis.. Har blivit en sånn klensupare, en hel dag blir numera förstörd för mig om jag dricker. Nog pratat om det. Nu blir det lite "det regnar köttbullar" och sen sova. Work imorgon 11.00-14.00. CIAO




News

Mer nytt på www.presentbutiken.blogg.se



Imorgon kommer vi att tillverka...

Imorgon kommer vi att tillverka massor med nya fjäderörhängen och SKOJAR du vad snygg dom kommer att bli... Kolla klart på "how to train a dragon" nu med a.j sen sussa. Godnatt




Blev en liten sleepover igår...

Blev en liten sleepover igår hos ägneta med hon och caroline. Alltid lika fun. Men shit vad många det är som börjar fucka ur i BB, fan alla blir ju psykiskt störda av att vara med ju, haha. Går runt och säger att "jag förstår vad dom vill nu, jag har löst allt" och "kolla ciggen, dom är röda som står för godhet, blått står för maffia" sen typ sitta och stirra på folk när dom sover och garva... haha vafan.. Nu blir det lunchiosa. CIAO

HAHA!

Nu har hela familjen Zetterholm...

Nu har hela familjen Zetterholm kommit hem igen från stockholm och kryssning. Inte länge det var lugnt här eller, men skönt ändå att dom kommer hem nu när adde har åkt.
Hatar att vara helt ensam i det här huset, creepy. Nu väntar jag bara på att paapi ska laga klart maten sen blir det att traska iväg till agnes och umgås med gurlsen. HUG

Frida kom hit och hälsa på idag...

Frida kom hit och hälsa på idag med lilla soet nisse. Har beställt massor med fler smyckessaker, bla en massa sjukt fräna fjädrar.. Så snart kommer det finnas mer snygga örhängen och halsband i butiken. Vi har även duschat nisse idag, han är så söt när han är helt blöt, ser så liten och oskyldig ut. Så springer han runt runt över allt i huset för att torka sig, haha. Jag och adde styrde upp en "kycklingcurrygryta"också, som blev mucho bra, vi kan det där med matlagning.. NEJ nu blir det att sjunka ner i soffan och fortsätta att kolla på oz. CIAO



RSS 2.0