Här kommer några halloweenbilder från i lördags...

Här kommer några halloweenbilder från i lördags. Jag måste verkligen köpa en bra kamera!











Ni får ursäkta min kassa uppdatering. Men i fredags...

Ni får ursäkta min kassa uppdatering. Men i fredags var det ju som sakt 50 öre, förfesten var svinkul och 50 öre var helt ok. Inget slår helt enkelt år 2006 när jag isabelle och carro drog till sthlm på hanns konsert på hovet. Igår var det halloweenfäst som stod på schemat. Åkte hem till sandra igod tid och käka tacos och gjorde i ordning oss. Jag var en död basketspelare, hehehe. Blev iallafall en riktigt lyckad fest kan jag tala om.. NU blir det hängkväll med härliga vänner, blir nog skräckfilm skulle jag tro. ADJÖ



Tjuhu Nu har jag köpt både blod och latex som...

Tjuhu
Nu har jag köpt både blod och latex som man kan göra äckliga sår av, så på lördag blir det fääääst. Sen hittade jag faktiskt en fin present till adde också som jag tror att han kommer gilla, hihihi. Köpte även ett linne och ett halsband till mig själv som jag tänkte ha imorgon på 50 öre, blir nog grymt. Kanske kommer någon bild imorgon på det, känner att bloggen börjar bli lite bildlös. Annars ikväll har jag bara hängt med flickorna och sen drog jag emma och agnes hem till mig och kollade på en skräckfilm "grave encounters" ingenting i jämnförelse med paranormal! ajaj tänkta slagga nu, hörs!


Ska strax åka iväg till gtown med flickorna...

Ska strax åka iväg till gtown med flickorna och leta efter en present till adde (han fyller 22år på onsdag) och så ska jag leta efter fakeblod till halloweenfesten på lördag.. Har lite idéer men nu fattas bara det där jävla blodet som är helt omöjligt att få tag på. Wish me good luck! Vi hörs

Blev ju bio igår med mina kompanjoner...

Blev ju bio igår med mina kompanjoner madde och johanna. Vi såg paranormal activity 3 och fyfaaaan säger jag bara. Satt på nålar hela filmen och kollade genom ett öga. Det var fan imig den läskigaste filmen av alla 3, fast det kanske bara var så för att jag såg den på bio. Men ändå, jag skrek och skrek och hoppatill kanske 1000ggr. hahah.... Efteråt hade jag ont i hjärtat för alla "hoppatill"scener, haha jag lovar.. Yaya..

Ska snart åka iväg på möte på w4u, sen blir det rekryteringsmässan med madde och johanna, får se om det finns något intressant.


Min dag kortfattat. Klev upp 07.45, åkte till...

Min dag kortfattat.
Klev upp 07.45, åkte till w4u till 08.30, kom dit och får höra att det är inställt, kul liv. Går till Willys och hjälper mamma att handla mat, åker hem, sen kommer adde hem ifrån körlektionen och har med sig frida och daniel. Vi åker in till gävle och kollar på golv och möbler, sen åker vi hem, käkar lunch, åker hem till frida och daniel, hjälper dom att riva ner en massa tapet, får en massa glasfibrer över händer och armar och sen äter vi glass. Åker hem och käkar kyckling och nu sitter jag här och ska strax hoppa in i duschen och åka in till gävle för att kolla på paranormal activity 3 med madde och johanna. Heheh intressant va, HOJ!

hehe "epilepsisoffan"





Jag och adde gjorde nyss smooties och huuur...

Jag och adde gjorde nyss smooties och huuur gott blev det inte då. Brainfreesgott. Nu ligger jag och kollar runt efter något man kan vara på halloween, jag och sandra har ju lite planes och man vill ju gå in för det!
Funderar på något istil med brändskadad eller skottskadad, det är ju halloween då ska man vara creepy. Ajaja ska kolla på några audrina avsnitt nu medan adde lirar fifa, man måste ju passa på. HOJ!

Sitter och kollar på unga mödrar och jag måste...

Ligger och kollar på unga mödrar och jag måste bara säga det, fyfan vad efterblivna dom är. Hur vågar dom ens ställa upp i programmet, vill dom att hela världen ska se hur usla dom är eller. Får ju ont i huvudet... Nu när jag fått ur mig det ska jag gå och göra något vettigt, typ baka puss

I brist på bilder så bjuder jag på en fin sommarbild ifrån studentveckan på mig och therese.



Ligger i min sköna morgonrock, kollar på audrinashow...

Ligger i min sköna morgonrock, kollar på audrinashow och äter bananaskids. Gårdagen blev mucho fun, började hemma hos emmah med lite vin och sen drog vi vidare till sanna och där blev det ännu mera vin, spel, musik och en massa dans. Sen blev det en spontan utgång för mig också, riktigt kul faktiskt. Men nu ska jag bara ligga här i flera timmar och inte röra mig ur fläcken, så jävla sköööönt! HAJ

Ikväll kör vi på lockat hår, vin och härliga vänner!

Ikväll kör vi på lockat hår, vin och härliga vänner!
 

Me and you, just us two



Det finns en massa nytt på www.madebyzeta.blogg.se nu...

Det finns en massa nytt på www.madebyzeta.blogg.se nu, så in med er och kika!


Efter kalaset igår åkte adde och daniel iväg...

Efter kalaset igår åkte adde och daniel iväg och kollade på addes innebandy match, dom vann med 7-5 om jag inte minns fel, mucho bra. Jag åkte till Linken och mös med hon och forsen, blev en film och massor med hemmakvälls godis. Like It alot. Kvällens planer är inte helt spikade, hade ju lite planer men aa vi får se, Adjö!


Sjukt trött, dax att slänga sig i duschen tror jag...

Sjukt trött, dax att slänga sig i duschen tror jag så man vaknar till liv. För snart ska jag och adde hem till honom och fira Krille som fyllde år i onsdags (addes platsfarsa). Igår tog jag en sväng förbi syrran och baka ihop en kladdkaka, vi hade inget recept så vi höfta ihop något och det blev riktigt riktigt gött kan jag säga.

Nisse ville också ha.. MEN DET FICK HAN INTE, HaHa.


Såg nyss en film som jag starkt kan...

Såg nyss en film som jag starkt kan rekommendera "Soul Surfer" heter den. Det är en verklighetsbaserad film om tonårs surfaren Bethany Hamilton som förlorade sin vänstra arm i en hajattack och som mot alla odds lyckades bli surfmästare igen. SE DEN


Men fy, varför börjar jag den här dagen med...

Men fy, varför börjar jag den här dagen med att se den där videon där en tvååring blir påkörd 2 ggr och ingen stannar och tar upp honom på flera timmar.... Nu har det printat sig fast på näthinnan och det kommer ta ett himla bra tag innan det försvinner, fick ont i hjärtat som fan. Vilka jävla svin det finns! Blir så jävla förbannad!!!!! ÅÅÅH, dom borde halshuggas.. Tack och Hej!


Jag och adde såg en film igår kväll som hette...

Jag och adde såg en film igår kväll som hette "Colombiana" riktigt bra måste jag säga, så den rekommenderas!


Imorse var jag iväg på work for you som vanligt...

Imorse var jag iväg på work for you som vanligt, sen har jag varit duktig och sökt jobb. Åkte in till valbo med mamma och luncha så gav jag ut några cv:n och personliga brev, mycket bra. Ikväll blir det att kika vidare på millenium triologin med johanna och madde, vi började ju med män som hatar kvinnor och halva flickan som lekte med elden förra veckan, så nu blir det att se resten. Har suttit och kollat på "Bigstevefromengland" nu med adde ett tag, sånn jävla skön snubbe, haha kolla själv.

Se fler på bigstevefromengland.com






Fyfan vad arg jag är på Nisse nu, bakom hanns...

Fyfan vad arg jag är på Nisse nu, bakom hanns gulliga fasad finns det en riktig jävul ibland.....Jag gick in på toan och skulle tvätta bort sminket och borstar tänderna osv. Sen när jag kommer ut så ser jag hur han äter någonting ifrån min väska och så fort jag kommer nära honom så morrar han och visar tänderna.
Då ser jag att det är choklad han mumsar isig (inte det bästa för hundar direkt) och när jag försöker dra bort väskan så skäller han och morrar och ja, beter sig som en jävla varulv, haha. Så jag slänger en sko brevid han och då backar han undan och då tar jag väskan. Sen slickar han sig runt munnen och ser nöjd ut. Då får jag damp och skäller ut honom rejält och då ska han leka söt igen och se liten ut och lägga sig ner på rygg..... nej nisse, den funkar inte på mig inatt.

Jaja förrutom den lilla incidenten så har dagen varit bra. Flytten gick fint (trots att det var sjukt jobbigt att konka upp möbler till den tredje våningen) och det kommer bli riktigt fint i deras nya lägenhet sen. På kvällen tog farmor med oss allihopa till den nya restaurangen "Pikant" som ligger typ granne med oss. Mycket god mat var det kan jag säga. Theo gillade nog efterrätten mest, glass med likör, men hade vi sakt att det var likör i den hade han nog inte gillat den lika mycket, haha. Senare kom Emma och Agnes för bi och kollade lite film, mycket mysigt. NEJ nu ska jag krypa till kojs, godnatt alla! 



Kom nyss hem ifrån riskettan med...

Kom nyss hem ifrån riskettan med adde och agnes, det var faktiskt lite roligt måste jag erkänna. Man tänkte ju att det skulle vara sjukt segt med en 3 timmars kurs, men man fick vara med mycket och prata, diskutera, kolla film, prova på "fylleglasögon" haha osv. Så det gjorde det hela lite mer intressant och roligt. NU ska jag ta det lugnt ett tag och samla krafterna för lite senare ska jag hjälpa syrran och daniel att flytta! Adjö

så här snygg var agnes med "fylleglasögonen" haha


Nu har mamma och pappa åkt iväg till...

Nu har mamma och pappa åkt iväg till Barcelona på en weekend med moster och hennes man. Lite avundsjuk? Ja. Jag vill också ha värme... Men det positiva med det hela är att farmor ska bo hos oss över helgen och ta hand om Theo. Min farmor är så soet. Som när hon ringde nyss.

Farmor: Hej, jag och Theo har ett skitproblem!
Emma: Haha jaha, okej?
Farmor: Ja haha, vi hittar inget toalettpapper
Emma: Titta i skåpet under handfatet då
Farmor: Ja där stod det en rulle, vi får dela på den, Hejdå..

Nej nu ska jag hjäpa frida att städa och packa inför deras flytt imorgon. Sen ikväll blir det film mys med hon, daniel och adde.

In med er på www.madebyzeta.blogg.se, har tillverkat...

In med er på www.madebyzeta.blogg.se, har tillverkat nya fina smycken och även sänkt priset på massor av varor, sjukt bra priser! NU blir det dax att höja värmen ute i lillstugan och umgås med flickorna. Adjö


I got chills they´re muliplyin and I'm losin control

Tell me about it stud!


Somnade rätt så sent igår eftersom jag och adde...

Somnade rätt så sent igår eftersom jag och adde drog på en till rulle efter Transformers. "Unknown" hette den, han som är huvudrollen i filmen "Taken" var huvudrollen i den här också. Skit bra var den verkligen, se den!
IDAG har jag sökt lite jobb på stan, kan ju säga att man var lite nervös innan. Har ju aldrig delat ut mitt CV och personligt brev förr, men det gick väldigt bra måste jag säga. Nu får man bara hålla tummarna på att någon ringer.

Väntar på att adde ska komma hem ifrån...

Väntar på att adde ska komma hem ifrån jobbet så vi kan se klart transformers 3 som vi började kolla på tidigare. Den finns förresten att tanka med rätt så bra kvalle nu för er som också vill se den!


Har jag nå sött kusinbarn då, sen har jag ju...

Har jag nå sött kusinbarn då, sen har jag ju ett hel gäng till gullungar till kusinbarn men det här är det senaste tillskottet.

Lilla Kerstin



Lite trött schej. Gick upp kl 08.00, åkte iväg...

Lite trött schej. Gick upp kl 08.00, åkte iväg på w4u fram till 12, åkte hem och laga mat, kollade lite på transformers 3, somnade vid 2 tiden och vaknade nyss! orka. Har en magkänsla av att det kommer bli lite svårt att somna ikväll.. Upp och hoppa!

Hade fruktansvärt kul igår på Kristians maskeradfest...

Hade fruktansvärt kul igår på Kristians maskeradfest! Hela kvällen var helt perfekt, förrutom att mina fötter dog och att syrran och christin inte vann bästa utklädnad... haha.. Men annars var det great. Frida gjorde en skön vurpa också med mina röda klackskor, haha tror inte jag har garvat så mycket som jag gjorde då på väldigt länge. Det såg så jävla roligt ut och jag kan se det framför mig i slowmotion, haha.. Jaja 5 toasters får hela kvällen iallafall. Snodde några bilder ifrån christin, kommer fler en annan dag.






Felicia hade lite födelsedagsförferre hos henne...

Felicia hade lite födelsedagsförferre hos henne igår eftersom hon fyllt 18! Forever alone har hon varit tills nu, för nu har äntligen hennes högsta önskan i världen slagit in, "att få gå på krogen" haha soet. Jag valde att inte gå ut igår, (vilket jag är sjukt glad över nu)
Istället åkte jag hem till syrran och slagga där. IKVÄLL är det maskerad dax, är galet taggad. Hoppas på en sjukt bra kväll men det kommer även bli lite sad på ett sätt, eftersom det inte bara är kristians maskeradfest utan också avskedsfest. Men är glad för hanns skull ändå! Ska hoppa in i duschen nu, sen greja lite. Vi hörs!



Anledningen till att jag inte skrivit så mycket...

Anledningen till att jag inte skrivit så mycket är för att jag inte har någon större lust att föra över bilder från mobilen till datorn, och utan bilder blir ju en blogg inge rolig. Sen har bloggappen krånglat en massa, får damp. Men jaja, när jag hittar någon ork så ska jag skriva lite roligare inlägg än så här. Nu ska jag hämta ut mina sandy skor på statoil, fick ett sms tidigare att dom har kommit ;) woho!

Jag har beställt mer smyckesdelar nu, så håll...

Jag har beställt mer smyckesdelar nu, så håll utkik efter nyheter på madebyzeta i veckan! Kan lova er att det kommer att finnas urläckra armband och örhängen. Nu ska gör mig iordning lite och sen åka in till valbo en sväng med emmsan, kan bli en subway macka också, heheh. Ciao

Lirar wordfeud irl med flickorna, det är så man gör det...


Så höll man på och snacka om att bli lite...

Så höll man på och snacka om att bli lite fit i förra inlägget så åker jag, madde och johanna iväg och fikar på waynes. Bra där. Det var lika när vi satt ute i lillstugan i torsdags och var deppiga över att vi ville bli lite mer slim och samtidigt som vi sitter och deppar äter vi en sånn där stor toblerone, vi har choklad runt munnen och slickar bort den sista chokladen ifrån fingrarna (utan att tänka på det) hahahh lite sorgliga..

yoyoyyo. Har nyss varit på w4y, pillat med...

yoyoyyo. Har nyss varit på w4y, pillat med cv och pb även där, snart klar, heheh. Ska snart ringa och väcka bruttorna och få dom att börja på zumba med mig. Det är dax att bli lite fit tror jag.


Dax att hoppa in i duschen och sen göra lite...

Dax att hoppa in i duschen och sen göra lite nytta, som att skriva klart mitt CV,PB och söka jobb..


Svinkul på stora träffen idag med syrran, fick mycket sålt...


RSS 2.0