När jag får en kamera lovar jag att skaffa mig...

När jag får en kamera lovar jag att skaffa mig en ny blogg med ett helt nytt innehåll, för det här suger. Helt seriöst, förstår inte varför folk fortfarande är inne här varje dag, that's the question haha. YAYA, fyller ju 20 om 1 månad så jag hoppas på en kamera då... IDAG ska jag tvätta och åka på en liten loppisrunda med flickorna, får se om man kanske kommer hem med nått fynd då.

POUSS

Har solat nu två dagar i rad och kan ju säga...

Har solat nu två dagar i rad och kan ju säga som så att jag ser ut som en röd stoppskylt i ansiktet... Får hoppas att det lägger sig lite till imorgon eftersom jag ska jobba. Vill ju inte att kunderna ska bli rädda och springa där ifrån. yaya. Blev att packa ner och fixa ibutiken idag istället eftersom att det tydligen inte finns flyttkartonger här i sandviken. Så mamma fick köpa med sig några ifrån valbo ist.. Men nu är  allt nerpackat och det ser sjukt tomt ut, sorgligt..

Så igår umgicks jag hela dagen och kvällen med Lina och Emma, vi lagade mat (som blev bränd) drack kaffe, kollade på dokumentärer, köpte chips, morötter och dipp, kolla på film. MYCKET MYSIGT! Ikväll får vi se vad som händer, det återstår att se. ADJÖ

Godmorgon. måste göra ett litet ryck snart...

Godmorgon. måste göra ett litet ryck snart.. För jag och syrran ska packa ner och städa ur butiken idag... Lite sad men det behövs göras. En sjukt bra upplevelse har det varit och har fått många erfarenheter där ifrån. Min lilla butik. NEJ upp och hoppa nu. ADJÖ

Ligger här i en ensam lägenhet med jerry springer...

Ligger här i en ensam lägenhet med jerry springer på tv:n och datorn som mina enda vänner. Adde har valt att slagga över hos en kompis... Just ikväll också när flickorna och jag kikat på paranormal activity 3... Jag dog ju när jag såg den på bio, så förstår inte varför jag ska utsätta mig för den igen... heh... Slog fel pinkod 3 ggr också.. så det var ju en nedrans tur att jag hittade pukkoden.. annars hade jag inte haft någon telefon att ringa med om jag skulle se ett spöke..

Idag fick jag med mig syrran till owe jansson, vi fick låna addes bil och helt seriöst, det känns som man sitter på marken när man åker i den. Man känner varenda liten sten, haha. Theo och hanns kompisar tycker att den är fett cool. När vi skulle hämta upp honom på skolan efter besöket på owes så säger theo (han har aldrig åkt i addes bil förr) Theo: Titta den där bilen har ju vingar!! Frida: Det är ju den vi ska åka i! Theo: (skiner upp som en sol) VA?:D Sen samlas theos kompisar och spanar in bilen som om det vore världens vrålåk. Men den är söt, vi kallar den för Pärlan. (Observera att det inte är adde som har lagt pengar på en vinge och gula detaljer, haha)  


Igår fyllde min kära mor år, så det blev att...

Igår fyllde min kära mor år, så det blev att åka dit med lite presenter efter jobbet. Vi fikade och åt tacos. Det är så mysigt att komma hem ibland tycker jag. Även fast jag inte bor där längre så känns det som mitt hem, lyckligt lottad jag att ha två hem, he he he. And I like them both alot. NEJ nu måste jag traska iväg till w4u, dom ger aldrig upp. HEJ


Skulle ju vara duktig idag och gå ner till tvättstugan...

Skulle ju vara duktig idag och gå ner till tvättstugan och tvätta här för första gången (har tvättat hos syrran och mamma tidigare) Men så fanns det självklart ingen tid..... Så jag fick släpa med mig den sjukt tunga tvättkorgen till syrran iallafall... Nu ser lägenhetenen ut som en sienarkvart, hänger underkläder och kläder överallt, på varenda liten stol, bord, dörr, element osv... haha men vad gör man inte. Tänker ju inte direkt köra en amerikanare..

Men nog om det nu.. Träffade ju mina mates madde och johanna idag på en fika också, alltid lika trevligt och vi bestämde att vi skulle ses på torsdag och kolla på när deras jobbarkompis "vickan på lagret" ska vara med i copycat singers. Dom ska tydligen försöka låta så lik Carolina af Ugglas som möjligt, HAHA lite nice. Fattar inte vad alla har emot henne, hon är ju störtskön ju, haha. YAYA film nu och sen sova, babblar för mycket. ADJÖ

Kommer hem efter en sliten dag på jobbet och ser en...

Kommer hem efter en sliten dag på jobbet och ser en fet 50 tum i vardagsrummet, tror ni man blev lite happy då eller? Min adde han kan ibland han.
Efter imorgon har jag jobbat 6 dagar irad! så det ska bli skönt med lite ledighet efter det, men måste göra en massa sjukt tråkiga saker på dom, bla skaffa mer p-piller, tvätta i tvättstugan här för första gången, städa, handla osv...A man's gotta do what a man's gotta do... yeee.... Nu ska jag äta massor med ice cream och krypa upp i fosterställning och kolla på film.

Min blogg suger lika mycket som...

Min blogg suger lika mycket som mig i ett par skrillor.. Seriöst, jag vill ha en bra kamera så det blir lite roligt att uppdater, men det klirrar inte så mycket i spargrisen just nu, ge mig en?


RSS 2.0