Nu är allt ordnat inför balen på...

Nu är allt ordnat inför balen på fredag. Klänningen är klar, Syrran ska fixa håret, Sminket är ordnat, har köpt smycken, biljetterna är hämtade och bilen är fixad.. Väntar bara på att något ska bli kaos.
Har drömt typ 5 ggr att allt bara skiter sig. Antingen så kommer man aldrig fram, eller så kommer man fram men för sent, eller så kommer man dit helt ofixad och med vanliga kläder, ingen tar kort eller så kommer adde med mjukisbyxor.... Kan man inte drömma att det blir världens bästa bal någongång eller så man kan känna sig lite lugn, haha... Ajaj ska ta en sväng till solarieöarna nu med Emma och Caroline, ADJÖ!

Kom hem igår och möttes av denna...

Kom hem igår och möttes av denna på trottoaren... Min pappa är visst lite prillig han.. HAHA

FYFAN vad arg jag blir...

FYFAN vad arg jag blir. Nu händer det igen! Nån tattig jävel har snott en earcuff ifrån butiken? Hur fan pallar man och hur tänker man? Smyckena som vi säljer tillverkar jag och min syster själva och dom är därför unika på sitt sätt och jag skulle därför känna igen den dirrr om jag såg att någon använde den.. SKÄRP ER FÖR FAN! Fattiga jävel.

Här händer det ju mycket, förlåt förlåt...

Här händer det ju mycket, förlåt förlåt för en urkass blogg. Men ändå läser folk, lite underligt.. Aja, vad har hänt då. Har ju varit på en helt awesome klassresa med klassen, besökt trekronors omklädningsrum, sett ett frieri i skyliften, skrikit i ett tomt globen, åkt insane, tilt och alla andra äckliga karuseller, druckit bärs, rosé och taggat studenten som inte är allt för lång bort nu!
Sen har jag varit på en awesome födelsedagsfest också... Jaa, det har ju hänt 1000 saker till men allt orkar man ju inte skriva ner. Får se till att uppdatera lite oftare istället. VI HÖRS! POUSS



Åh! Kan inte Sverige också skaffa...

Åh! Kan inte Sverige också skaffa denna på Mcdonalds.. Hade varit så mycket enklare.. Nu måste man ta sig enda in till Gtown till max för att ta del av lyxshaken... GE MA!


Gårdagen spenderades hemma hos...

Gårdagen spenderades hemma hos Frida och Daniel med min dude. Vi käka tacos, gräbbarna lira fifa, sen blev det eurovision för hela slanten.. HÄHÄ.. Idag blir det att åka till laggen en sväng. Väntar bara på Adde som jobbar 12 timmars idag, duktig han.

Nisse ville också vara med och spela fifa

Mina nya vita pärlor som Agnes kom...

Mina nya vita pärlor som Agnes kom hem med directly from N.Y..
Men jag vågar inte använda dom så mycket om jag ska ha dom vita och fina till studenten.. Btw, beställde hem min studentklänning idag också..I'm In Love


Det här är kärlek det, sjukt jävla...

Det här är kärlek det, sjukt jävla underbart god. Smakar sommar

Känner att bloggemma har tappat lite...

Känner att bloggemma har tappat lite av sin motivation till att skriva något.
Men det kommer, det kommer. Fast än så länge får ni nöja er mer lite halvtråkiga inlägg, med nån liten fin bild då och då.

HADeeE!

Har ju gått och blivit med iphone...

Har ju gått och blivit med iphone. Det var inte planerat utan det bara blev så. Haha, låter typ som att jag skaffat mig en liten bäbis, men det är ju typ så..
Anyway, satt och grejade med itunes i hundra år igår.. Men tillslut gick det efter mycket om och men. har spelat ninjump hela dagen, beroende framkallande shit.. ajaj ska greja lite nu. Ikväll väntas det festligheter, fira både 20 åringen och 18 åringen.

Överraskade emma idag med...

Överraskade emma idag med flickorna.. Hon skulle gå och käka med zebbe och hennes mor och far. Så visste hon inte att vi skulle komma dit och överaska.. Så när hon kommer till napoleon så sitter vi så fint där med presentet och väntar på henne.

Lina, parkeringskungen ? hahah soet

HOHO Haft sjukt sköj i dag med...

HOHO
Haft sjukt sköj i dag med världens bästa klass. Kom till skolan vid 12, så hackade vi grönsaker och ordnade ihop guaccamole och en massa gött, sen promenerade vi till bowlingen. Jag kom på ANDRA plats i mitt lag. Efter det gick vi tillbaka till skolan och käkade tacos och bara hängde. Sånna dagar i skolan gillar vi.. IKVÄLL väntas lite trevligheter, hihihhuh. 

VAD ÄR DET FÖR EN DAG, ÄR DET...

VAD ÄR DET FÖR EN DAG, ÄR DET EN VANLIG DAG?
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR EMMAS FÖDELSEDAG
HURRA HURRA HURRA!
Grattis min bästa Emma, nu är du äntligen mogen nog att storshoppa whiskey, chardonnayyyy och en heldel starköl på dom vackra systembolagen runt om i detta land. Ses ikväll pluppis v


Idag är jag glad, mucho glad...

Idag är jag glad, mucho glad. Både jag och addiie har fått ruliga nyheter. Addes slår väl mina, men endå! Happy for him. Nu ska jag äta mat, kolla film och bara chilla. Skiter i om jag har plugg som kanske borde göras, för jag är glaaaaaad och tänker inte tråka ner mig i massa skit. POUSS


Love Love Love Love Love Love



RSS 2.0