Igår var jag barnvakt åt theo...

Igår var jag barnvakt åt Theo, var meningen att jag skulle vara barnvakt själv men det slutade med att Theo fick 7 barnvakter, inte så illa det eller. Ikväll blir det födelsedagsfest för syrrans kille här på hemgatan, de ska bli kult . Mcdonalds food nu, CBO, halleluja.  

Har nyss kommit hem ifrån ägnes...

Har nyss kommit hem ifrån ägnes, blev lite häng hos henne med kebab, cola, godis från hemmakväll och rosé, mys. Börjar mer och mer hitta tillbaka till min ungdomlighet känner jag och imorgon ska jag sova till 3, det är väl inte likt en pensionär iallafall? Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng i mitt nystädade rum och invänta karln min som snart går av nattskiftet. GODNATT


Asså har jag gått och blivit pensionär...

Asså har jag gått och blivit pensionär eller, plockar svamp, tvättar och idag har jag målat utemöbler och stortstädat rummet. Fan vuxenpoängen bara väller in känner jag.. Måste ta och bli ungdom snart igen. Får bli det när jag kommit till Agnes ikväll, då brukar det oftast spåra. ADJÖ


Fyfaaan vad mycket kantareller vi hittade...

Fyfaaan vad mycket kantareller vi hittade igår. Vi plockade ungefär 2 kg och hade lätt kunnat plocka med oss mer, men det tar vi nästa gång,hehehe. Senare på kvällen blev det häng med brudarna, vi cruisade runt i Ronjas lilla minibil överallt och ingenstans.
IDAG fick adde med mig till gymmet, det var typ första gången i mitt liv och nu har han köpt ett månadskort åt mig, vad hände liksom.. Jag som är latast i kommun ska alltså gymma nästan varje dag i en månads tid... Vi får se hur det går, wish me good luck.



Igår tog Ronja körkort! Fyfan vad grym hon...

Igår tog Ronja körkort! Fyfan vad grym hon är och fyfan vilken ångest man får. Varför är inte jag lika duktig för.. Jag MÅSTE sätta igång snart, helst igår.. Ajaja hon var iallafall grym på att köra. Vi tog en biltur till Gävle och tog en lyxshake och körde runt lite. Senare blev det myskväll hos agnes.. Snart blir det sushi för hela slanten sen ska jag ut i skogen med mamma och pappa och leta svamp, hej emma 90 år.. haha.


Ojoj nu var det ett tag sen man skrev...

Ojoj nu var det ett tag sen man skrev något igen, en vecka har gått.. Så vad har hänt då, en heldel faktiskt. I onsdags packade jag babe syrran och daniel in oss i bilen och for till Nyköping. Väl framme fastnade vi i hissen på hotellet, hehe härligt... och ingen kom när vi ringde på ringklockan, så där stod vi ett tag tills vi löste det själv genom att toktrycka på alla knappar.
Sedan gick vi runt i Nyköping stad som måste vara den mest döda stad jag någonsin stött på. Allt stängde kl 20.00, allt utom restaurangen, till och med turkiikiosker. Så för adde och daniel var det tyvärr helt omöjligt för att få tag på snus, (som är en helt annan historia).. Vi hittade iallafall en restaurang, en dyr sådan. Men käket var gött, så det var lugnt. Sedan blev det mys på hotellet med film och en massa godis. Dagen efter, gick vi ner tidigt och käka hotellfrukost, hur gott som helst. Sen satt vi oss i bilen och åkte mot det stället vi alla hade åkt dit för, KOLMÅRDEN.
Fyfan va roligt det var, hann med allt på 5 timmar, safari, delfinshow, hajar, kolla på the big 5 och alla andra djur. Riktigt värt var det iallafall. På natten var det världens oväder, blixtra och åskade i 6 timmar. Så ca kl 03.00 gick brandalarmet på hotellet och alla fick utrymma. Det visade sig iallafall sen att blixten fått ett sprinklersystem att starta i lobbyn så det var därför brandalarmet gått igång. Härligt.. Dagen efter blev det ännu mer hotellfrukost och sen for vi hem.
Nu i två dagar har vi hängt hemma hos adde som vi inte gjort på två månader. Maccan och Sandra har också hängt där med oss, vi har grillat, förtärit lite alkohol, kollat film och bara hängt. NU är det dags för frulle, sen får vi se vad den här dagen har att erbjuda. ADIOS. PS.Bilder kommer sen

Läckerbitarna agnes emma och felicia kom hit...

Läckerbitarna agnes emma och felicia kom hit ikväll. Jag fick visa mina matlagningsskills i köket, kyckling/potatisgratäng blev det, sjukligt gott. Sen drog vi på agnes en jävla möss jävel och slinga håret på na. Jävlar va blond hon blev, men en riktig sniiigging. Lite senare hyrde vi film, en seg drama film som bara var tragisk och det är inte vackert att se "samuel L jackson" in action om man säger så. GODNATT

Agnes i sina bästa dar


Var ju på den sista harry potter filmen...

Var ju på den sista harry potter filmen igår med syrran, fyyyfan vad bra den var. Men jag har typ vetat i 4 år hur den sista filmen ska sluta tack vare nån jävel som läst alla böckerna, hehehe. Men det gjorde inte så mycket, för den var så bra ändå. NU ska jag steka lite kyckling, sen kolla på lite filmer jag har tankat, BUSUNGARNA, hur bra är inte den då. ADJÖ, ps. min dator funkar inte pga av laddaren är broken... kul, så får använda theos skrutt dator ett tag fram över...

Bild ifrån bar/restaurangen 5emtio4yra i Stockholm med pumorna

Igår kom hela jävla tjejligan hit...

Igår kom hela jävla tjejligan hit, inte ofta vi alla är samlade eller, sjukt kul. Vi grillade (blev hur mycket mat som helst), några pumor badade i poolen, hade kubbtunering (mitt lag förlorade i bronsmatchen...)och bara skrattade och prata gamla minnen, det är så det ska vara.
Idag händer det inte mycket eller, börjar bli sjuk, ORKAR INTE, så det är bäst att bara ta det lugnt, tror maccan och sandra kommer hit och umgås med mig och adde. Imorgon ska jag och Frida iallafall se Harry Potter, som jag har längtat! Fyfan vad härligt, älskar pottan. Men sad att det är slut sen ju.. JAJA nu ska jag kolla på casper och invänta karln min. Adios

I ungefär en veckas tid har pappa byggt...

I ungefär en veckas tid har pappa byggt och snickrat ihop ett soldäck runt vår lilla pool, Adde och Daniel har hjälpt till och nu är det nästan klart. Förstår ni hur härligt det är eller.
PLUS att pappa har köpt en värmepump som man har till riktiga pooler så nu kan det bli upp till 35 grader med den där grejen. Man kan lätt bada enda in till hösten. SOFT!!!




älskar mina nike air force one...

älskar mina nike air force one, och billigt kom man undan också, nedsatta till 599 spänn.


HAJ Nu var det ett tag sen man skrev någonting...

HAJ
Nu var det ett tag sen man skrev någonting här, vad har hänt dom senaste dagarna då...I fredags kidnappade jag emma fischer och mallan med oss Lina till Stockholm. Vi shoppade, käkade finmiddag och festade till det lite på kvällen, sen blev övernatting i farmors lya.
På lördagen var det bara att tagga om när vi kom hem. För på kvällen hade Lina sin 20 års fest, som kanske blev hur rolig som helst! Idag fyller Caroline år så vi drog dit på en fika och gav henne lite fina presenter. JUST DET, glömde nästan att berätta det viktigaste av allt. Igår bokade jag adde, marcus och sandra en resa till kreta/platanias. Vi åker den 27/8 - 3/9, kommer bli sjukt nice. Hotellet ligger precis på stranden och så har vi två pooler och en massa fler härligheter, LÄNGTAR!




Drog in till waynes i gävle med...

Drog in till waynes i gävle med flickorna tidigare, käkade grillad macka med kyckling och feta, sjukt gott. Sen blev det en sväng på stan och NU blir det film med dom hos fischer. PS. Idag bokade syrran och jag hotell i nyköping, så den 20:e-22:a Juli åker vi, adde och daniel dit. Kolmården den 21:a, haha fyfan va kul. ADIOS!


Nu har maami, paapi och Theo kommit hem...

Nu har maami, paapi och Theo kommit hem ifrån Kreta. Äntligen slipper jag städa, tvätta, laga mat och handla. SKÖNT! Har nyss följt med mamma och storhandlat mat och jag fick denna parfym, Beyonce "Heat Rush" som luktar helt otroligt gott och en ny mascara, tack! du är bäst

Frida och Daniel kom hem ifrån Miami...

Frida och Daniel kom hem ifrån Miami igår och överraskade med lite presenter.
Jag fick victoria seacret trosor och bodymist, som luktade hur jävla gott som helst. Fick även ett nudfärgat YSL läppstift, TACK!

Är ju tvungen att lägga ut en bild på min sallad som jag gjorde igår också, visst ser den helt jävla sjukligt god ut. Det var den också, älskar mozarella, parmaskinka och kräftstjärtat!


RSS 2.0