Min dator blev helt fuckad i...

Min dator blev helt fuckad i fredags, konstiga färger överallt och man kunde inte kolla på film, ja allt var cp på den. Var skit rädd att datorn hade pajjat och så har pappa inte kommit hem ifrån sthlm heller så jag har inte kunnat få hjälp av honom.
Men i dag kom min räddning, mammas kompis som tydligen var grym på datorer skulle ändå komma över hit på en fika så hon hjälpte mig. GULD VÄRT för nu är datorn frisk igen + förbättringar för hon updaterade en massa saker också, BÄST. Snart kommer Carrolulu hit och umgås, får la se vad vi hittar på. I kväll behöver man ju inte känna press att man måste somna i någorlunda tid iaf, hon är ledig i morgon och jag börjar jobba 14.30, GREAT!


Sov över i dag, jävla alarm på mobilen...

Sov över i dag, jävla alarm på mobilen som lever sitt egna lilla liv..Men tog mig dit till projektarbetet iallafall. Sen var det en förgäves väntan i några timmar på en lektion som inte blev av, lyckan är med mig, nä. Så det var bara att traska hem. Nu är magen full med potatisgratäng, chilibea, pepparstek, svamp, fetaost och en massa cider.. Sitter fint det.

Nyss hemkommen ifrån ÄLSK...

Nyss hemkommen ifrån ÄLSKling. Sov ju där i går eftersom vi var nästan ledig i dag ifrån skolan. Mysit har det varit. Nu är mina fötter som is kan jag ju tala om. Stått och väntar på 2 bussar är inte det roligaste, iallafall inte när det är 1000 grader kallt ute. Men tur är väl det att mamma fixat en brasa, där jag nu sitter och värmer mina fötter emot.


NU halv 9 efter en dusch...

NU halv 9 efter en dusch börjar jag må bättre, heja. Vilken klensupare jag är alltså, måste man ändra på! Har iallafall ätit sjukt god räktoast och kollat på harry potter med familia och nu inväntas bara baby, cosy, saknar han välldannnss. Ha en bäst kväll, Hugs.


Asså shit, man mår inte...

Asså shit, man mår inte fina fisken i dag eller.. Att man aldrig lär sig! Tänkte i går " Klart jag kommer va pigg i morgon när jag ska jobba, det gör inget att jag tar den där shotten " HEHE, in my face, där fick jag typ.. Sitter i butiken nu och dricker avslagen cola och tuggar saltlakrits ihopp om att må bättre. Hej!

Det snöar inte lite ute nu...

Det snöar inte lite ute nu eller, shit, hur mycket snö ska det komma egentligen. Ajaja ska iallafall inte vara ute så mycket i dag, blir att jobba i butiken mellan 11.00 - 16.00 typ sen ikväll blir det utg med flickorna, parteey! Det gillas. Nä nu ska jag föna håret, fast känns ju som att det kommer bli blött i igen den lilla vägen till bilen, men så är det! Vi hörs. HUG

ps. Drömde om rebecca och fiona i natt, att vi var värsta homies som tagit över min farmors lägenhet i stockholm och festade dag ut och dag in. HAHA. Måste sluta kolla på en massa serier och läsa bloggar. I går natt drömde jag om rahlenfeldt att han typ avslöja för mig att han egentligen var en tjej... A ni hör ju, haha. Haddee!

yoyoyoy....

yoyoyoyoyooy. känner mig som en bränd kräfta i anstiket just nu, solade lite tidigare i kväll med agnes och solariumet hade nya rör, yey. Men vill man vara fin får man lida pin.

Pappa var vrång och ville absolut inte att det skulle vara någon tv på där nere, bara musik, eh. Så mamma jag och theo tog med oss lite matsäck och slog läger i min säng för att kolla på robinson. bäst robinson ju, älskar alla intriger som dom har, haha backstabar varandra och snackar skit som ett par 14 åringar, underhållande. NÄ nu ropar duschen, vi hörs. HUG


I dag fick jag äntligen håret...

I dag fick jag äntligen håret fixat på lekri. Vet inte hur längesen det var sist jag gjorde något med håret, kan inte ens minnas när det var och då är det illa. Blev iallafall 3 olika nyanser i håret, blonda, koppar å nån annan och så lite toppning på det, väry nöjd. Sen blev det jobb till 18.00 och kvällen spenderades i högbo hos caroline med damerna, mysit. Det är väl ungefär så min dag sett ut, intressant för folket va. NU blir det bygg hus med mulle meck och snacka lite med älskling, sen dejta kudden. HADDEE!

Kollar lite på lotta på bråkmakargatan...

Kollar lite på lotta på bråkmakargatan, man får sånna flashbacks sen när man var liten haha. Jag Frida och Niclas var verkligen som Lotta, Mia och Jonas, på pricken. Jag var lika envis och trodde att jag kunde allt själv, skulle jämt vara med Frida och Niclas också, spelade ingenroll vad dom gjorde, skulle alltid vara med. Men det tyckte ju självklart dom inte var lika kul, att ha mig hängandes efter sig, haha.

Lotta: Åh vad hon e söt
Tant Berg : mm, henne fick jag av min mormor när jag var liten
Lotta: Hade du henne med dig i arken?
Tant Berg: I arken? vilken ark?
Lotta: Kommer du inte ihåg den där Noak, som byggde en båt, som alla människor fick va i så dom inte skulle drunkna
Tant Berg: Nee i Arken var jag inte med inte
Lotta: Varför drunka du inte då?
Tant Berg: Ne men Lotta så gammal e jag inte

HAHAH hon är så soet och här sitter hon och garvar medans Jonas håller på att drunka


Har haft en lektion i dag, på den...

Har haft en lektion i dag, på den kollade vi på "en shopaholics bekännelser", somnade i slutet, liteeee trött. Nu har vi projektarbete men jag vet inte vad jag ska göra.... är sjukt sugen på donken. Tror att jag och Madde ska göra mcdonalds till en tradition på tisdagar. Vill bara fläska i mig en mcnuggets meny och hon en mcfeast. Herre gud, geee ma. HUGS

Daniel och Rivaldo, lite fräääääsigt.


Här var det tomt...

Här var det tomt, men det är endast för att jag legat död hela veckan och det är väl inte så roligt att läsa samma sak varje dag "hej, sjuk, har ont över allt, hostar bla bla". Men har i allafall haft det mysigt med hjärtat mitt, även om vi varit sick..

På lördagen blev vi lite piggare iallafall och åkte å kolla på hans match och sen mös lite med folk och bara kolla film och åt chirre och dirre. I söndags åkte jag i väg med Frida på bio, harry potter, skit bra, se den. Sen sov adde hos mig och åkte hem nyss. Ska gräva fram något i kylskåpet nu, vi hörs! HUGS


Just nu mår jag....

Just nu mår jag FÖRJÄVLIGT rent ut sagt.. Har ont ända ut i fingerspetsarna, klen, hängig och jävlig.. Har nog inte varit så här sjuk på länge.. Man känner sig så ynklig och ännu mer ynklig känner jag mig eftersom jag missar Ullareds resan med klassen :'( buhuu, det gör mig verkligen sad. Hade verkligen sett fram emot den lilla resan. Men life is a bitch lets fuck her, som farmor säger... ska ta lite cocillana nu och sen sova. Ha det gött ni som e frisk!

PUSS


Kollade på några avsnitt...

Kollade på några avsnitt av Rebecca&Fiona i söndags när jag hängde med adde och jocke och dom bara spela fifa! så kollade jag klart på alla nu ikväll. Bra tips och bra tidsfördriv när man har tråkigt och är sick. Älskar alla sånna där meningslösa små serier, haha. Kollar på allt, the hills, the city, kenza & tyra osv osv osv... Jaja, nu ska jag vila igen, gud va kul. svettas som en gris också, ätit glass för att bli kall, hjälpte inte, hatar feber. Puss




Anledningen till att jag...

Anledningen till att jag inte varit allt för aktiv här nu är för att jag är SJUK SOM ETT SVIN. Det började lite smått i lördags och har bara blivit värre och värre. Så både jag och adde har legat som två döda lik i fridas lägenhet nu i några dagar. Måste fortsätta att vila nu... Måste bli frisk tills på torsdag, för då åker nämligen klassen till Ullared, ska fan med... ajaj hörs, Puss.

Tillslut fick vi igång både...

Tillslut fick vi igång både tv och ljud till musik, men det krävdes lite teambuilding kan jag säga haha, agnes körde fjärren till tv:n, jag till boxen och emma till ljudet, så kan la med andra ord säga att kvällen blev räddad! Lite senare kom annika och lina också så då börja vi med vårt vinpimplande på allvar, sjukt kul var det! och som vi skratta, haha, var tvungen att öppna fönstret tillslut. Blev lite tårar där också från vardera håll, men vilka vänner man har alltså v.

Sen sov Lina och Annika kvar här och vi somna med bums när vi la oss i Frida och Daniels säng, seriös, det är omöjligt att hålla ögonen öppna i den. I DAG har jag jobbat lite och snart blir det tacos och lite sällskap av emsi. Senare ikväll kommer älskling också. NÄ ska gå ner till affären och handla lite things nu, sen tacos. HADDE!!


Har nu anlänt till lägenheten...

Har nu anlänt till lägenheten och inväntar flickorna, nisse sover. MEN JAG FÅR NÅ FEL, FÅR INTE IGÅNG TV:N, DET BARA BRUSAR OCH JAG VET INTE HUR MAN KOPPLAR IN DATORN TILL TV:N, FÅR ALLVARLIGA PROBLEM SNART.. Frida skrev en lapp om allt men jag glömde den såklart i butiken... Får inte tag på Milano folket. Nä måste tjuvstarta med vinet nu. HEJ



Blev jobb i dag, 11.00 - 14.30...

Blev jobb i dag, 11.00 - 14.30, sen tog maami över. I kväll flyttar jag hem till Fridas&Daniels lägenhet, SKÖNT! Så ska jag ta hand om lille fisen också såklart. Senare kommer flickorna över på lite vinpimpling, väry goutt. Ne ska packa en liten bag nu och bege mig. Ha en bra Fredag alla! Hug

Sitter nere i vardagsrummet med...

Sitter nere i vardagsrummet med Caroline med en varsin bärbar och en kopp cola. Diskuterar om hur det skulle gå för henne om hon skulle bli känd, haha. Tänk vad mycket som skulle komma fram, bilder som skulle läcka ut, filmer osv, då skulle folket ha roligt minsann.. Nä avslutar denna kväll med ett litet ihopklipp med pappas mms-bilder som han skicka när dom var i Grancanaria, han har upptäckt mms mina damer och herrar, tycker de verkligen e sjukt kul, haha. HADDEE!


HAHA HELGE SKOOG...

HAHA HELGE SKOOG, Sånn jävla stjärna. Lägger så klockrena kommentarer. Nu är det bonde söker fru och det är ju inte lika bra, så här kommer lite tidsfördriv.


1. Hur gammal är du om fem år?
23 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min big sis på jobbet
3. Hur lång är du?
Länge sedan jag mätte mig nu men ca 168-170
4. Vilken var den senaste filmen du såg?
Edges of the lord
5. Vem ringde du senast?
Mamma
6. Vem ringde dig senast?
Frida, fast jag missade det
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Jag vet inte om jag orkar göra nått speciellt med tjejerna ikväll, så sliten, men vi kan ju dega endå om du vill? "
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Dom är happily married
10. När såg du senast din mamma?
Nyss, när hon kom hem med mcdonalds
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå/grå
12. När vaknade du i dag?
Vid 9, gick upp 10
13. Vilken är din favoritjulsång?
Haha jag vet inte faktiskt,
men typ alla i want for christmas
14. Vilken är din favoritplats?
Mitt rum/min säng
15. Vilken plats föredrar du minst?
Tandläkaren/doktorn
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Det visar sig

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Var alltid tvungen att ha dörren öppen med ljuset tänt i hallen. Gillade inte mörker
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Hm, Igår garva jag rejält när jag var med Carro, åt en bild på vickan och daniel, när daniel hade vickans ansikte och så tvärtom, SÅ FUUULT!
19. Hur stor är din säng?
2.40, har två sängar som blir en dubbelsäng
20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Jag sover med underkläder
22. Hur många kuddar har du i sängen?
Oj, orkar inte räkna, skulle gissa på 10
23. Hur många landskap har du bott i?
1
24. Vilka städer har du bott i?
Endast Sandviken
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor
26. Är du social?
Ja det är jag
27. Vilken är din favoritglass?
Vaniljglass helt klart
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Brownie
29. Tycker du om kinamat?
Ja det är mums, fast adde är nog mer förtjust idet, ALOT ;) haha
30. Tycker du om kaffe?
Ja, med mjölk

31. Vad dricker du till frukost?
Nyponsoppa/oboy
32. Sover du på någon särskild sida?
högersida,vänstersida, mage, rygg somnar hur som hellst:D
33. Kan du spela poker?
NEJ
34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja det e cosy
35. Är du en beroendemänniska?
Jag kan inte vara utan läsk, kolsyra
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Japp, Magnus Flink :)
37. Vill du ha barn?
Jadå, men inga svensson namn ska dom ha!
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska
Har du någonsin åkt ambulans?
 Nej, peppar peppar ta i trä
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Medelhavet
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Mat.. haha pinsamt
42. Äger du dyrbara smycken?
Njae
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Är sånn tv narkoman, kollar på allt
44. Kan du rulla med tungan?
Njae, lite svårt
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Finns så många, men jag och caroline har samma humor och min humor är bäst ;)
46. Sover du med gosedjur?
Nae

47. Vad har du för ringsignal?
Robyn, kommer inte ihåg vilken låt nu bara för det
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
På vinden kanske
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En trosa, haha, mamma kom in med lite nytvättat och la det på sängen 
50. Flirtar du mycket?
Nej
51. Kan du byta olja på bilen?
Lite dålig på den fronten
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Inget körkort
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Var väl i somras, typ Gynnings bok
54. Läser du någon dagstidning?
Händer väl
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej, Fridas veckorevyn brukar komma till oss fortfarande så den brukar ja sneaka lite i ;)
56. Dansar du i bilen?
Bara om vi ska iväg på något taggat
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
I don't know

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Skrev i min loggbok
59. När var du i kyrkan senast?
Skolavslutningen
60. Vem var din favoritlärare på gymnasiet?
Stefan ryckertz
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
5 dagar P&L

Vaknade i morse av att...

Vaknade i morse av att det lät som en katt gick om kring utanför min dörr och mjaua... Fundera lite över det och tänkte att jag måste ha hört i syne, för jag var sjukt övertrött!... Sen vid tio gick jag ner och möttes av ingen mindre än Nisse, så jag hade inte hört i syne utan det var lille vovven.

Sa till Frida i allafall att jag hört han typ "mjaua" haha.. Då sa hon " Han bajsa säkert" .. Tänkte inte mer på det, sen hör man mamma ifrån övervåningen "NÄÄE, Han har bajsat"... Säger bara my lord thank you att jag inte trampa i det.. Vill inte vara med om det Daniel fick uppleva, han vakna av att han hade bajs mellan alla sina tår, hahah... Jaja nu ska jag kolla halv åtta hos mig, helge skoog är så jävla skön! HUG


På fredag åker Frida till...

På fredag åker Frida till Milano! kan du tänka dig. Här blir jag lämnad igen i äckliga Sandviken, haha. Stackars mig...Hon åker dit med Daniel och två till så ska dom kolla fotboll Inter-Milano tro jag de var och få se ZLATAN så ska dom shoppa, shoppa i MILANO! Det längsta jag kommer på ett jävla tag är till Ullared haha, jämför Milano med Ullared.... Ajaj ska i allafall få bo i hennes lägenhet när hon har åkt, rajtantajtan! nää inte så mycket sånt kanske, har ju en lite skit nissepisse som jag ska ta hand om också. Men rätt skönt att ha en lägenhet för sig själv och addie ska bo med mig, hähä. NÄ film nu och saft. HUG


Blev att jag och carrolulu...

Blev att jag och Carrolulu kollade på The pianist i går, sånn fin och hemsk film, man blir så rörd när man ser den... Men somnade i slutet så måste se om det after school, för de e så bra. IDAG klev man upp med tuppen, hatar verkligen tisdagar, dom är värst. Man börjar tidigt och slutar sent, hemskt. Fast får iallafall donken lunch i dag, lite bättre. HÖRS!


Tingellliiing, sjukt mysig film...

Tingellliiing, sjukt mysig film. Även fast 1:an var bäst och 2:an nästbäst så var ändå 3:an också bra. Haha fyfan vilken nörd jag är, men har alltid varit lite svag för tecknade filmer, JAPP det står jag för haha. Nu ligger jag här i sängen med Caroline vid min sida, vi försöker förstå oss på hur man bokar studentkryssningen. Agnes och Caroline funderar ju på att boka en lyxsvit, hahah sjuka dom. Själv ska man bo i ett hederligt litet bajsrum med maddo, johanna och aida, haha. Blir bra det! NÄ ska ta något att äta nu. HÖRS!

Lil' Wayne is back!

VILL HEM NU!

VILL HEM NU! är hungrig, kissnödigt och fryser. Inge roligt att vara i skolan då... Men tur är väl de att man slutar snart då, HÄH. Ska hem och kolla på den nya tingeling och äta broccolisoppa. PUSS

Kan jag bli trött någongång...

Kan jag bli trött någongång då! Det här går inte. Kommer va som en Zombie i morgon när jag ska gå upp. Men det här är väl läxan man får när man inte går upp förrän kl 15.00.. Mmm det e faktiskt sant, i dag sov jag och adde till kl 3! ILLA.

Blev ju lite resturangbesök...

Blev ju lite resturangbesök på Österns Pärla i går med baby och hans familj, muchoo trevligt och muchoooo gott kan jag säga! Sen åkte vi hem till honom och spela spel och drack lite öl och annat gött.. Himla bra lördag alltså.

Har nyss åkt buss ifrån adde för första gången.. Hähä lite nojig. Men det gick bra. Hade ju både han och agnes som sällskap i mobilen när jag fick vänta i 40 min. NU blir det film, Har fått höra att The kid inte är filmen på pojken som kallades det och dom där böckerna utan det är en helt annan bok. Men det gör inget, för har faktiskt läst The Kid också, på engelska och den va goodiie.. Så ska ge den en chans.. Ha de gött. POSS

haha så jävla klockren bild på nissseeepissse

Vaknade vid cirkus nio...

Vaknade vid cirkus nio av att mamma kom in och sa att hon och pappa var tvungen att åka till stugan för att isolera nått skit, så sa hon att theo stannade hemma, jajaj fine tänkte jag och somnade om. Sen vid 1 tiden hör man " Emmaaaaaaa" då är det Theo som skriker på mig nerifrån att han är hungrig.. Haha stackarn har varit själv sen kl 9 och väntar på att jag ska vakna till liv så han kan få mat. Så då greja jag det vättuu maccisar, spagetti (för att det bara fanns lite maccisar) och falukorv, mums...

NU håller jag på och tankar THE KID, ni vet pojken som kallades Det och alla de andra böckerna har dom nu gjort om till en FILM. Hallååå varför har ingen sakt det till mig förrän nu!? älskar böckerna, har läst dom typ 1000 ggr, hoppas filmen är lika bra. Sjukt taggad. Men först i kväll blir det att gå ut och käka lite kinafood med Addiee änd his family. POSS

Hahah söten


Yeah i'm sorry, i can't afford a ferrari,

Nu säger jag goodbye och går ut i hoodddeen till the little cottage och inväntar mina gurls. Får se vad vi bestämmer oss att göra later inte ännu solklart. Så länge kan ni lyssna på denna, bara för att den gör än glad, eller den gör i allafall mig glad. PUSS



Har några alternativooo...

Har några alternativooo till ikväll, antingen bara chilla mysa med film, chips ja hela köret eller spöka, kolla feting läskiga filmer och åka typ till norrfly elller också så kan man supa! Don't really know vad jag är mest sugen på, måste snacka med girlsen.... kl är ju bara 4 så det hinner man ju fundera på. MEN NU, wash my landry, kul. HEJ


Godmorgon!

Godmorgon!
Blev att jobba lite i går när vi hade extra öppet pga av Halloweenkväll på stan. Så var där från 18.00 - 20.00, rätt soft ändå. NU blir det jobb från 11.00 - 14.30, sen tar Frida över. Ska greja lite ärenden hade jag tänkt, handla presenter till Theo och Paapi som fyller år snart och boka klipptid och lite annat stuff. Nä måste åka nu, Hörs, HUGS

Mammas fina pumpa, Frida gjorde en också som typ har ruttnat för att vi haft det i skyltfönstret, yey!

eelllskling blev muchoo glad...

eelllskling blev muchoo glad för paketen, som ett litet barn på julafton haha.. Eller det var nog mer jag som blev som ett barn på julafton, haha älskar att ge bort presenter. I dag kom maami och hämtade mig, kul att man ser ut som ett lik brevid henne, pappa och theo nu då.. måste sola solarium.. yaya, vi hörs. PUSS


Denna fick han bla, haha


Ringde mamma och pappa...

Ringde mamma och pappa i morse innan jag åkte i väg till butiken för att snacka lite och höra hur dom hade det i Gran Canaria, jo tackar jag. Mamma låg på en luftmadrass och theo simmade om kring i poolen och pappa stog och kollade ut över amadores, dom bor tydligen högt upp i berget så dom har världens utsikt. Här sitter jag i sverige och kollar ut över ett regnit sandviken, yey.. Sånt är livet.

I dag bastar i allafall min älskling 21 år! Ringde och gratta honom redan i natt och i kväll åker jag dit och grattar han lite mer, med kladdcake och paket, hoho. PUSS


Fyfan va skönt det har...

Fyfan va skönt det har varit att bara hänga med hunney nu i några dagar, kollat True Blood, ätit god mat, ätit onyttigt och bara varit deg, varit vaken hur länge vi orkat utan att känna att "fan i morgon ska jag upp kl 8" och bara sovit sovit sovit dagen efter. Har varit sjukt soft, men i morgon ska man upp i tid igen för att jobba. Misstolka mig inte, de är sjukt soft at my work men man hade ju gärna haft ett höstlov som alla andra, hehe... yaya kom i allafall nyss hem i från baby och snart kommer caroline hit och umgås med mig, trevligt trevligt. HADDEE!!

RSS 2.0