Så jävla mätt, ätit tacos...

Så jävla mätt, ätit tacos för en hel arme känns det som.. Men gott var det...Walking dead nu sen går vi lös på chirren och dirren.

Nu har jag och adde duschat och blivit...

Nu har jag och adde duschat och blivit fräscha igen, orkade liksom inte ta tag i det igår, helt död var vi hela dagen. Sov 12 timmar i natt, behövligt kan jag säga. 

Titta vilken liten goding jag har till kusinbarn, sötaxel


Gårdagskvällen blev inte som jag...

Gårdagskvällen blev inte som jag förväntat mig, den blev bättre! Hade fan sjukt kul. Orkar inte gå in på några detaljer, men allt var awesome. Nu ska jag försöka få upp en död adde som ligger här brevid och fixa nått fettigt att äta. Adios

ZzzZzzzZz

en powernap.

Mycket mycket mycket kul...

Mycket mycket mycket kul igår, brudarna vet verkligen hur man får än att döskratta. agnes var kvällens höjdpunkt med allt för fina nipplecovers (101 dalmatinerna, bambi) tror även att ronja har en lite för snygg video på sin iphone som jag måste få se idag och dö en aning till, haha. Jaa blev iallafall en awesome "förferre". Idag är jag glad att jag bara drack lite och inte följde med ut, sugen var man men jag lyckades intala mig själv att vänta till idag. Så nu mår jag prima och är astaggd till ikväll! Fast först måste jag kliva upp och göra mig lite redo för 3 timmars jobb i butiken. ADIOS


Shit vad dom här korsen är...

Shit vad dom här korsen är populära, säljs som smör. Men det är inte så konstigt, dom är ju sjukt jävla snygga. Sjukt jävla bra pris i butiken också, (för att ge lite smygreklam;)) haha. 119:-/paret och 69:-/st.. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, sen dra mig vidare mot festligheter. HAJ


Toddiiielu. Imorgon vankas det...

Toddiiielu.

Imorgon vankas det födelsedagsfirande för anniku, har kirrat present och hela köret. Fast tyvärr kan jag inte hänga med lika mycket på deras storsup, har en butik att ta hand om dagen efter och att ha ont i huvudet och må illa är ingen höjdare när man är där, tro mig, har provat. Så naej blir att spara sig till dagen efter, då blir det all in, NÄÄÄÄÄÄÄÄK.


I dag har det gått great i...

I dag har det gått great i presentbutiken om jag får säga det själv, har flytit på sjukt fint med allt. Bara trevliga och roliga kunder har jag haft, då mår man bra. Nu ska jag röja upp lite här och sen bege mig mot agnes crib. PS. I dag bastar världens bästa annika fischer aka fisken 19 år! HURRA HURRA HURRA


Drog iväg till valbo igår med...

Drog iväg till valbo igår med emmsor efter jobbet. Köpte mig denna snygga kavaj som jag ÄLSKAR och lite andra små saker.. Men nu är det köpstopp för mig och emma, vi har nämligen bestämt att vi ska spara våra pengar och åka till sthlm i vår och shoppaloss en massa vårkläder där istället. Va säger ni om det, awesome tycker jag.  


Sitter här i skolan, petar madde...

Sitter här i skolan och petar madde i näsan för kul skull... nej det gör jag inte, men det är jävligt segt här.. väntar på att klockan ska slå 2, för då kommer det några hit från facket och ska snacka, yey... Sen blir det att traska till butiken. Det enda som är rulit just nu är den här videon. HAHAHA jag dör!


Blev en liten snabbvesit

Blev en liten snabbvesit först hos Ronjis och Sen hos Agneta, mucho trevligt. Men nu blir det att dejta KuddN som norrläningen så fint säger i BB sen upp och hoppa och iväg till skolan och butiken. Godnatt

Det är dagar som denna, när jag...

Det är dagar som denna, när jag uppdatera flera gånger på bara några timmar som man märker att jag har tråkigt.. Jaa det har jag, är riktigt rastlös. Tänker lägga ifrån mig datorn nu ett tag, annars kommer det komma en massa fler onödiga inlägg, haha. Sen ska jag vandra iväg och umgås med Ronja och Ägnes. ADIOS



Shit vad jag vill ha dom, Ge ma!


Enough Is Enough! Sommar var är du?



Nu är det 107 dagar kvar till...

Nu är det 107 dagar kvar till studenten. Kan fortfarande inte förstå att jag, emma emilia zetterholm kommer att gå ut skolan och ta studenten. Känns fortfarande som att det är flera år kvar, men det är det inte.
Lite läskigt nära är det. Snart kommer vi stå där på kullen och skrika halsarna av oss, kan inte fatta att det är min tur... och det kommer jag nog inte kunna smälta in förrän dagen efter studenten. Här är min mössa som jag hämtade ut idag, like it! Kan egentligen inte fatta att man kan bli så glad för den här, haha. För den är ju riktigt riktigt ful.


Nu har jag vandrat hem ifrån...

Nu har jag vandrat hem ifrån Ronja, där jag har tillbringat kvällen med brudarna. Vägen hem var iskall och läskig, gick så fort jag kunde med mina allt för halkiga skor. Får alltid för mig att en bil ska stanna eller att en äcklig gubbe ska komma fram. Så lägger jämt upp en plan i huvudet hur jag ska göra om detta sker, haha. Skulle springa in till första bästa hus och om personen skulle få tag på mig skulle jag sikta mot pungen som adde säger, asnice plan. Men nu behöver jag ju inte det, som tur är. Är home and safe. Nu ska jag krypa ner och sova, imorgon väntar en skoldag med mina underbara classmates. HUG

Hängt några dagar i laggiosas med...

Hängt några dagar i laggiosas med min dude, bara myst myst å myst. Men nu var det dags att åka hem, eftersom det är en big day i skolan imorgon, med massor av saker att göra. Nu är det duscha, städa och tvätta som gäller, verkligen askul att vara emma nu.


Toddilu! Så här såg min Fredag...

Toddilu! Så här såg min Fredag ut. Skola, logistik, hjärt och lungräddning, ont i handen, butiken, stängde 18.00, åkte hem, stekte kött, högg mig själv i fingret, sprutade blod, tog på ett plåster, dukade fram all mat, hoppade in i duschen, tog på mig kläder, bloda ner min nya skjorta, flickorna kom hit, vi käka, drack, spela spel, skratta, och sen decka jag och ronja ganska styggt vid 2 tiden....
Det var väl ungefär så det gick till. Har iallafall haft sjukligt kul med mina brudar! Nu ska jag föna håret och följa med Frida till Oklahoma för att hämta päronen som är fast i en stuga för att dom har en bil som inte startar. Sen äta mcdonalds och åka in med Ronja till gtown för att kolla på min addies match. HÖRS!


Har ju börjat kolla på dhw...

Har ju börjat kolla på dhw nu från allra första säsongen, from schratch alltså. Mycket roligare att följa avsnitten och säsongerna i följd, blir mer spännande och intressant då.

Tänkte ringa karln min nu och sen krypa ner och kolla vidare tills jag somnar. Upp 7 i morgon och ha logistik, inte taggad... Men får hoppas att man inte kliver upp i onödan som förra fredagen, då jag fick reda på när jag kom till skolan att lektionen var inställd.

Har gjort klart provet nu...

Har gjort klart provet nu, WHOHO! ska bara kolla igenom det sen skicka iväg det, HÄRLIGT, en mindre sak att tänka på.
Har också jobbat idag och tagit en sväng till solarieöarna med forsen och agnes, så skönt! Har gått runt i flera månader och sett ut som ett lik, så nu jävlar ska jag bli lite brun.

Min fina fina skinnjacka som jag fick av maami och paapi i tisdags

Idag har jag varit duktig...

Idag har jag varit duktig, har satt igång med hemskrivningen i pedagogiskt ledarskap. En hel sida har jag gjort klar idag, mucho bra. Kör resten imorgon.. Har nyss kommit hem efter en liten kort fika med brudarna, roligt att få träffa dom, var allt för längesen vi sågs tycker jag. NU ska jag krypa ner under mina nya leopard påslakan och kolla film. TJA


Nu har adde åkt hem och jag...

Nu har adde åkt hem och jag ska iväg och jobba. Kommer bli tomt utan honom, men vi ses ju om inte allt för länge iallafall. Idag har vi fått hem lite tjockare silver kedjor, så nu blir det att tillverka läckra armband. Håll utkik på bloggen och på facebook.

Ciao

Har haft en underbart bra födelsedag...

Har haft en underbart bra födeseldag med familjen, lite släkt och hjärtat. Ätit helt sjukt god cheesecake, fått fina presenter, skinnjacka, pengar, champagne, presentkort, blommar osv osv.. På kvällen gick vi ut och käka asgod mat också. Inte mycket som kan toppa detta helt enkelt. Bara ett år kvar nu sen har jag nått min ideal ålder, 20. Sen säger vi stopp.

Min och Addes frullä idag var till och med awesome!

Valentines Day spenderades...

Valentines Day spenderades med mitt frö, käkade mat och badade badtunna gjorde vi, mysmys.

Men IDAG är det ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!. Jag och adde blev väckta av sång, ballonger, paket och fotografering idag, det var väl roligt, speciellt för honom haha. Nej nu blir det plättar! Sen kalajs för fulla muggar.

Adios


LITTLE FOCKERS

Ikväll är det den här filmen som gäller

My hero for today, Emma Fors...

My hero for today, Emma Fors.. Hon skjutsade mig till adde så jag slapp sitta på inte bara en utan två svettiga bussar, det kallas lycka. Nu blir det lördagsmys med hjärtat.

Satt lösenord på bloggen ett tag...

Satt lösenord på bloggen ett tag ihopp om att försöka hitta ork till att ändra designen, eller ändra och ändra, göra en design kanske man skulle säga. För hur min blogg ser ut nu är ju fantastiskt tråkigt. Lider med er som läser. Men nee inte orka jag det eller, så det får vänta. Nu ska jag gå ner och äta frulle, sen får vi se vad som händer.


Nu finns det bilder på alla spel...

Nu finns det bilder på alla spel på www.presentbutiken.blogg.se!

Glider iväg till butiken nu, jobbar...

Glider iväg till butiken nu, jobbar till 18.00. Ps. Vi har fått in lite roliga spel nu, 6 stycken olika sorter actually. Så kom in och kika vettja.


Jävla väder... Var så duktig...

Jävla väder... Var så duktig i morse som gick upp itid och kom till skolan itid. Så kommer inte läraren, för att hans tåg var inställt pga snön. Så då har jag gått upp sjukt tidigt i onödan... Kollar på härliga bilder och drömmer mig bort till varmare breddgrader och min longboard, för verkligheten är inte så lockande just nu.









Det blev inte mycket stödvila...

Det blev inte mycket stödvila, för direkt när jag höll på att slumra till skrev emma att hon var utanför med bilen. Så det var bara att pallra sig upp det och åka till hemmakväll. Köpte lite guudis och åkte hem till agnes för att kolla film.
Filmen "PUSS" blev det, med alexander skarsgård ni vet, helt sjukt värdelös film, se den inte! varning för en otrolig meningslöshet. Men sällskapet var mucho bättre så det jämnade ut sig. Nu ska jag sova, mina ögon hänger, så får hoppas på en piggare Emma imorgon.

Godnatt

Är fortfarande en sjukt trött tjej

Är fortfarande en sjukt trött tjej, vet inte hur många gånger jag har gäspat idag, för många gånger iallafall.. Har nyss tryckt i mig pizza och hamnat i en matkoma så nu är jag ännu tröttare än vad jag var innan, haha lyckad tjej. Måste vila nu känner jag om jag ska orka umgås med flickorna, som jag SKA. Adjö.


Varför har du tjejskor?


Godmorgon.. Sjukt trött tjej här...

Godmorgon.. Sjukt trött tjej här, hej. Caroline sov kvar här igår, jag somnade till Kaspar i Nudådalen, as bra julkalender men jag kunde inte hålla ögonen öppna länge eller. Idag vakna jag av att jag legat konstigt med armen, så nu är den helt död. Kommer inte bli en rolig promenad till skolan med datorväskan om jag säger så.

Ciao

Shit vad den här terminen kommer...

Shit vad den här terminen kommer rulla på fort som aldrig förr. Som sagt, ettan och tvåan på Handel trainee har varit pain in the asss många gånger, men trean har varit så jävla skön, aldrig haft det så här slappt i skolan. Jag är ledig på måndagar och tisdagar, på onsdagar har jag en lektion, på torsdagar typ en och en halv och på fredagar 2 lektioner. Sen efter skolan går jag till afärn (som lina säger) och jobbar, men det är bara kul. Tack Tack Tack.. Snart säger det scwischhh så är student här, jag behöver inte längta länge.

I dag har vi fått hem fler smyckesdelar...

I dag har vi fått hem fler smyckesdelar, så jag och Frida har suttit här i butiken och tillverkat en massa nytt. Bla den här sjukt snygga ringen med ådring, Eller... vi säger med sprickor istället, ådring låter så sjukt äckligt, haha. www.presentbutiken.blogg.se





Tiden går så himla fort, man hinner...

Tiden går så himla fort, man hinner knappt blinka så har det gått ett år. För ungefär ett år sedan träffade jag min pärla för första gången och för 10 månader sen blev det vi. Jag älskar dig min andreas pettersson v


Nyss kommit hem ifrån adde, är ju...

Nyss kommit hem ifrån adde, är ju van att sova brevid mitt hjärta nu så det är inte med nöje jag går och lägger mig helt själv ikväll om jag säger så...Men life is a bitch. Nu ska jag jag gå ner och käka något och sen slå på någon film... HUG


FAN....TASTISKT

Ge ma! helst genast


Hauhuäh jag har hittat min balklänning...

Hauhuäh jag har hittat min balklänning! eller ja frida hittade den åt mig.. Jag blev kär i den direkt, så den e snart min min min....!  Nu ska jag försöka få adde att kolla på en saw film med mig, wish me good luck.


Worry less smile more accept criticism...


 


Sjukt trevlig kväll igår måste jag...

Sjukt trevlig kväll igår måste jag säga, även fast Nisse fann Maccans arm väldigt roande HAHA, Jucknisse.. Vet inte vad det är med han, jobbigt att han börjat bli könsmogen, han var på Addes arm tidigare på morgonen också. Verkar bara vara killar han gillar lite extra mycket och agnes pälsmössa...haha..NÄ nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka igen.

Nu har jag och addie anlett till...

Nu har jag och addie anlett till syrrans och daniels apartment. Var nyss ut med Nisse på en pinkis och köpte potatisgratäng, kyckling och en himla massa annat gott. Nu väntar vi bara på maccan och sandra och sen blir det myskväll för hela slanten.


Haft en urmysig kväll med flickorna...

Haft en urmysig kväll med flickorna hemma hos lina, med matlagning (tacos) och bara en massa skratt och snack, love u guys. Nu inväntar jag en kalasig adde att få krypa ner och sova med. Godnatt folkas!


Fuck yes, It's Friday




Trött jag blir...Vaknade inte av...

Trött jag blir...Vaknade inte av alarmet på mobilen för att den låg under en kudde? Så nu missar jag första lektionen "logistik" som är sjukt viktig att gå på.. KUL

Blev en fika med mina pumor idag...

Blev en fika med mina pumor idag IGEN. Det blev ju för kallt att hänga ute i vårat gamla hängplace "lillstugan" så då är det ju bara positivt med att dom öppnat waynes som har öppet länge, det gillas! Tummen upp för sandviken, vilket jag aldrig trodde att jag någonsin skulle säga.


Älskar mina nya inköp!...

älskar mina nya inköp! svart blus, leopardtröja och svarta kängor. Billigt kom jag undan också, 350 papp för rubbet.


Nu har jag gått och blivit lite av en...

Nu har jag gått och blivit lite av en kulturmänniska, för idag var vi nämligen med klassen på länsmuseet. Vi traskade omkring där och lyssnade på en guide som snacka om ideal och mode genom tiderna.
Rätt intressant faktiskt, så intressant att jag johanna, madde och sanna stannade kvar en stund när guideningen var slut och kika lite extra, mysiga tjejer vi är va.

Har jobbat i butiken hela dagen, sen på...

Har jobbat i butiken hela dagen, sen på kvällen drog jag emma och carro iväg till waynes på lite fika, cosy. MEN NU! damer och herrar, drumdrum trumvirvel, finns det äntligen bilder på alla våra smycken på http://presentbutiken.blogg.se ! Så det är bara att gå in där och kika. IMORGON kommer alla smycken att finnas i butiken för försäljning.




Nyss kollat på de 3:e avsnittet...

Nyss kollat på de 3:e avsnitten av "stylisterna" som kommit ut på kanal5play. Fastnar ju som fan för sånna där små serier.. Lika med rebecca&fiona glamourama kenza&tyra the hills och the city, ja alla sånna där.. Men det här programmet var nog ändå lite småtöntigt, ingen var ju grym förrutom typ en.. Får se då om det blir bättre sen, för som sagt nu kommer jag ju följa det här fast det inte ens är bra, haha.

Klockan är halv åtta, vad händer...

Klockan är halv åtta, vad händer då? Jo, GO Helge i Halv åtta hos mig, haala.

Most of our life is a series of images...




RSS 2.0