Om ett tag får jag och Adde skjuts till...

Om ett tag får jag och Adde skjuts till Sandra och Maccan sen är det raka vägen till arlanda som gäller! Here we come Greece! Kunde inte bli mer lycklig, fyfan vad härligt. Hejdooo, ses om en vecka!


Drog iväg med Greklandligan till Gävle...

Drog iväg med Greklandligan till Gävle och lirade lite discobowling, forsen hängde också på. Vann ju inte, men vad gör det, vi åker ju IDAG, hehe (klockan är efter 12).. Nej, nu måste jag lugna ner mig lite, börjar ju bli lite överdrivet stressad. Dax att krypa ner brevid adde. POUSS


Om ni vill se en sjuk men samtidigt sjukt bra...

Om ni vill se en sjuk men samtidigt sjukt bra film så måste ni se "The Take". Det är en film på 4 delar som handlar om kriminalitet,
droger, avundsjuka, kärlek, hat, svek, Ja allt. Hemsk men svinbra!

 

Fick ett sms tidigare av syrran där det...

Fick ett sms tidigare av syrran där det stod ungefär så här "Fett bra hotell, så jävla stort. Är typ som ett träningspass att ta sig till rummet från entrén haha. Ligger vid poolen nu. Kanon!"  LITE HÄRLIGT, dom bor på ett femstjärnigt hotell, lyxputtar.. Dom hade sjukt tur att få det till ett bra pris. Men vårat hotell kommer också bli kanon... VILL ÅKA NU! Resfebern börjar komma nu ordentligt.

En bild på min nya bikini som jag köpte...

En bild på min nya bikini som jag köpte i lördags, sjukt nöjd. Men bikiniöverdelen är dock lite för liten, men jag får skylla mig själv. Jag tror ju typ fortfarande att jag har lika stora tuttar som jag hade för 5 år sen. Kanske dax att ta reda på den riktiga storleken, heheheh. True blood nu, bästa serien, och ni som har missat att den fjärde säsongen kommit ut kan ju ta och tanka hem den. Adjö


Jag och Forsen käkade lunch på Napoleon...

Jag och Forsen käkade lunch på Napoleon idag, väldii mysigt. Sen passade jag på att göra lite ärenden när vi ändå var på stan. Köpte deo, tandborstar, liten spray, sminkborttagning osv. Små saker som man kan behöva. Så tog jag ut euro till mig och adde också, haha inte bara en sedel eller. Nu jävlar är vi fan redo!


Nu är det nära, hihihihi. Vill åka nu!...

Nu är det nära, hihihihi. Vill åka nu! orkar inte vänta längre. Följde med syrran till valbo en sväng i morse och inhandla solskyddsfaktor och olja. Sa också hejdå till henne eftersom hon och Daniel åker till Kreta redan IDAG! Lite avundsjuk, jag vill också åka idag. Asså Sandra, vi åker om DOS, TWO, TVÅ DAGAR! 


Huvudet hade rätt den här gången också...

Huvudet hade rätt den här gången också, hade sjukt ont i huvudet igår och idag är det oväder/regn.


Hur snygg är inte min kåmpiss dåååå...

Hur snygg är inte min kåmpiss dåååå, Agnes Jonason. Gå in och kika på en hennes blögg, där har hon fler bilder från gårdagens fotosession. Sjukt snygga bilder! (www.agnesjonason.devote.se)


5 saker om mig som du kanske redan...

5 saker om mig som du kanske redan vet eller inte vet, här kommer dom iallafall.

1. Jag ÄLSKAR att laga mat. Inte tråkiga saker som typ korv och maccisar, det måste vara lite mer komplicerat än så. Typ idag, lagade världens godaste laxpasta med vin, massor med lök och créme fraiche och hur god blev den inte då! Baka älskar jag också att göra, det har jag älskat sen jag var 10. Chokladkakor, muffins, kladdkakor, cheesecake, småkakor, ja allt.

2. Jag tror på spöken. Det har jag gjort i hela mitt liv, älskar att kolla på det okända, hemsöktahus, ghost hunters och alla skräckfilmer som finns. Tror stenhårt på att det finns saker som vi inte kan se.

3. Att sova är det bästa jag vet. Det finns inget bättre än att krypa ner i en nybäddad säng helt nyduschad och slå på en film och SOVA! Sover gärna in på eftermiddagen om jag kan. Men nu har jag lärt mig att gå upp i tid även om sängen lockar något så otroligt!

4. Jag älskar barnfilmer. Adde får flippen på mig när jag vill se barnfilmer för han hatar dom, förrutom typ Pippi långstrump när det inte finns något annat att se.. Haha. Men jag älskar dom. Astrid Lindgren filmerna är dom bästa, karlsson på taket, Lotta på bråkmakargatan, Madicken, Barnen i Bullerbyn. Sen älskar jag andra barnfilmer också typ som Sunes sommar, Kenny starfighter m.m.

5. Jag har aldrig haft ett jobb/sommarjobb. Det är helt sant det! Jag har praktiserat MASSOR och visst jag har butiken, men det räknar jag inte som ett riktigt jobb då det har varit mer som mitt projektarbete och praktik.  Nu undrar väl ni hur jag kan ha råd med att resa och köpa en massa saker om jag inte har något jobb, men ska jag vara helt ärlig så är jag duktig på att spara mina pengar. Har spart pengar sen i julas, så därför har jag råd. Men lugn, jag ska skaffa ett jobb, snart kommer jag in i vuxenlivet jag också;) 


Jag och adde hade lite myskväll igår med...

Jag och adde hade lite myskväll igår med massage, film och en massa gotta. Kollade på Hur många lingon finns det i världen, haha hur skön var den inte då. Sjukt bra film, nu vill ju jag också jobba på Glada Hudik teatern. För hur roligt skulle inte det vara då och hänga med sjukt härliga människor hela dagarna och hitta på roliga saker. ASNICE

Snörjävel skojävel

Det går verkligen inte bara att kolla när...

Det går verkligen inte bara att kolla när man går runt i affärer. Fick med mig hem både det ena och de andra idag, bla det här sjukt jävla snygga halsbandet och koftan, köpte även koftan i grått. Så fick jag med mig en svart stor och mysig cardigan och vanliga leggings. Men nu är det slut shoppat på ett bra tag.




Nu står resväskorna där och bara väntar...

Nu står resväskorna där och bara väntar på att bli packade av mig och adde! Men lite till får dom nog vänta, för känner jag mig själv rätt så kommer jag bara raffsa runt och använda en massa saker om jag packar för tidigt.  NU blir det en sväng till Valbo med Emma, hon ska nog lämna in sin mobil och så blir det att kolla lite i affärer och käka.


Det blev en fika iallafall på waynes med...

Det blev en fika iallafall på waynes med flickorna, så allt för tråkig blev ju ändå inte den här Måndagen. Alltid lika mysigt att träffa mina små pärlor. Men direkt när vi kliver ur bilen på waynes parkering så tappar Forsen sin mobil. Inte allt för lyckat och observera att hon endast haft den i två veckor, yey!


Mycket till liv Emma Emilia Zetterholm





Lite deppig måndag, regn, kallt...

Lite deppig måndag, regn, kallt och jävligt + att alla är så sjukt sega. Det verkar nästan som att det bara är jag i hela världen som vill hitta på något kul idag. Adjö

Fishing For Ciggarettes


Lite läsning till Grekland "Ego Woman"



Det blev en sväng till valbo igår med...

Det blev en sväng till valbo igår med min man, sen mötte vi upp Sandra och Maccan också. Vi skulle handla en massa saker inför Grekland, men det var ju inte det lättaste. Fanns ju inte ett sommarplagg så långt ögat kunde nå. Vafan säsongen är väl inte slut riktigt än och det fanns bara en massa höst kläder över allt. Men vi lyckades iallafall hitta lite saker tillslut. Fick med mig hem en ny bikini, två kjolar, linne och så en massa småprylar. På bussen hem träffade vi på syster så jag och adde fick en varsin bok av henne som vi kan ha på stranden också, very good. På kvällen blev det häng på hemgatan med hela ligan + Theo med pizza, wii och film.


Hur suttit inne på den här sidan...

Har suttit inne på den här sidan www.9-eyes.com ett bra tag nu. Sjuka bilder, som jag förstår det så har den har den här killen "Jon Rafman" print screenat alla sina bilder på google earth. Gå in och kika själv, häftigt!










Idag var det sista readagen i butiken...

Idag var det sista readagen i butiken, det har varit svinroligt så därför har vi bestämt oss för att ha en till reavecka lite längre fram! Återkommer om datum osv. Så alla ni som inte besökt presentbutiken denna vecka pga olika saker behöver inte känna sig ledsna, hähä...

och vet ni, jag har funderat och jag vill verkligen fortsätta med smyckestillverkningen sen när butiken stängs igen. Ha det lite mer som en hobby! Jag har så mycket ideér på ursnygga örhängen, halsband osv som jag vill designa. Vad tror ni om det


Efter lite jobb i butiken drog jag...

Efter lite jobb i butiken drog jag, Lina, ägnes, carro och linken iväg och fiska. Engångsgrillen och korven fick också följa med. Alla fick upp massor med firrar. Visserligen var det bara små mörtar och bebis abborrar men vad gör det. Jag är iallafall glad att jag fick nått efter besvikelsen i stugan och i svartvikstugan. Carro fick upp storfångsten, vettefan var det var, någon form av sjöodjur. Men tyvärr fick vi ingen bild på den eftersom den valde att ta sönder linan och åka iväg med flötet.





Åh älskar den nyaste Shrek filmen...

Åh älskar den nyaste Shrek filmen Forever After, men den fula ungen i början vill man strypa, Haha!





Ska strax åka iväg med mamma till belissima...

Ska strax åka iväg med mamma till belissima och få mina ögonbryn plockade och färgade. Det var på tiden, ser ut som en albino just nu, inte så smickrande. Men det blir det snart ändring på!


Sandra, en sak vi måste göra när vi åker...

Sandra, en sak vi måste göra när vi åker till Grekland om 10 dagar (observera, BARA 10 DAGAR) är att åka till Elafonissi över dagen, helt sjukt fint. Paradis.



Godmorgooon! shit vad jag har sovit skit...

Godmorgooon! shit vad jag har sovit skit inatt, vridit och vänt på mig säkert 1000 ggr! Nu blir det att käka frulle sen åka iväg till butiken. Ett tips till alla som gillar våra smycken, alla ringar håller på att ta slut, så skynda er till butiken och handla dom sista, billigt billigt. Vi ses där!


Tyckte att det var på tiden att ändra designen...

Tyckte att det var på tiden att ändra designen lite här på blöggen och så här fick det bli. Mucho bättre än innan iallafall.

Stort träkors 50:-


Bitch, you're only alive because it's illegal to kill you.



Mycket folk i butiken idag, very good...

Mycket folk i butiken idag, very good! Får hoppas att lika mycket folk kikar in imorgon också. Efter jobbet drog jag syrran och lillebror iväg till svartvikstugan. Vi tänkte att vi skulle prova fiskelyckan där eftersom det inte gick fullt så bra senast i stugan.... MEN NÄÄÄ, firrarna verkar ha gått i ide.....Lite besviken.... Så då drog vi hem och jag och Theo åt fiskpinnar, fiskarna som aldrig sviker...


Sitter och väntar på skjuts av syrran...

Sitter och väntar på skjuts av syrran. Vi ska göra ordning lite i butiken innan öppning. UTFÖRSÄLJNINGEN BÖRJAR IDAG, 50 % PÅ ALLT. Allt ska verkligen bort, så det är först till kvarn som gäller. Alla smycken, spel, glas, nallar, Ja ALLT! Vi har öppettiderna 12.00 - 14.00 den här veckan. See you!

www.presentbutiken.blogg.se


Hemkommen ifrån stugan, eller ja...

Hemkommen ifrån stugan, eller ja, vi kom ju hem i fredags men har knappt suttit vid datorn tills nu. Har varit på födelsedagsfest och igår blev det att gå ut och käka på churchestreet och lira biljard med min kärlakär, sandra och maccan.
Var iallafall sjukt mysigt i stugan, vi käkade hur mycket god mat som hellst, hade lite kräftskiva, fiskade(ingen firre på kroken) spelade spel, bakade kladdkaka, drack lite öl, lärde mig poker, kollade film och ja massa mer. Härlig liten tripp helt enkelt..





Nu har jag och syrran varit runt på stan...

Nu har jag och syrran varit runt på stan och satt upp lappar om att nästa vecka har vi 50 % på ALLT i butiken! Så här kommer lite reklam.. Nästa vecka den 15/8 - 19/8 mellan kl 12.00 - 16.00 har vi 50 % på allt i Presentbutiken Hyttgatan 13, så passa på att fynda innan dina favorit prylar eller smycken tar slut! Allt ska bort... SÅ, nu fick jag in lite reklam också, hähä.... NU packar jag, adde, syrran och daniel in oss i bilen och kör mot roslagen, HEJ STUGAN!

Var för bi agnes en sväng nu så här på...

Var för bi agnes en sväng nu så här på kvällskvisten, alla mina gosflickor var där. Shit vad man saknar dom efter att bara ha varit ifrån dom någon dag, real love. Nu ska jag äta upp mina scramble eggs och kolla på lite sabrina, sen blir det läggdax! Stugis imorgon, taggad!



Igår drog jag och adde hem till syster och...

Igår drog jag och adde hem till syster och käkade lite pizza och sushi med hon och daniel. Så kollade vi på den 6:e harry pottan filmen och en annan bra rulle. Kände mig jävligt krassslig i halsen, smittad av min lilla karl... Kändes som att det satt en liten pyssling i halsen på mää och rev ost eller morötter om ni gillar det bättre.
Idag känns det mycket bättre i halsen, men det har typ förflyttat sig till näsan istället... och imorgon ska vi fyra åka till stugan är det tänkt.... Men jag skiter om jag blir dödssjuk jag ska dit iallafall.. Måste få fiska, fyfan va kul.. Ajaj och du Sandra Westlin, om du ser det här, planera inget till lördag. För då har jag och Adde bestämt att vi ska göra något kul! ADJÖ

20 dagar kvar sen drar vi ifrån det här landet...

20 dagar kvar sen drar vi ifrån det här landet och säger hej till Grekland. VILL ÅKA NUU! Speciellt när det är sånt här fittväder ute, man blir ju deprimerad... Måste försöka att tänka positivt, mindre än 3 veckor kvar!


Sabrina the teenage witch

Hade typ glömt hur roligt sabrina tonårshäxan var, nu är jag besatt.. Heja




Avskedsfest igår för pumorna therese, hanna...

Avskedsfest igår för pumorna therese, hanna och anna som åker till USA i ett år.. Shit va avundsjuk jag är och shit vad roligt dom kommer ha. För vem vill inte åka till staterna liksom....

Så hade dom tänkt till med klänningarna igår också, amerikanska flaggan ;)

Blev stranden idag igen och fyfan vad...

Blev stranden idag igen och fyfan vad skönt väder det var idag. Lätt en av den skönaste dagarna på den här sommaren. Har lyckats få lite färg också vilket känns bra eftersom det tydligen ska bli mulet imorgon, örka. Jaja ska kika vidare på sabrina tonårshäxan nu och sen blir det GRILLAT!



Blev en heldag med massa härliga...

Blev en heldag med massa härliga på stranden idag. Köpte matsäck och slog läger i flera timmar, det var kult. Nu har jag och Caroline smällt i oss massor med köttbullar så har hamnat i matkoma, men när jag vaknat till liv igen blir det att åka hem till syster, får se vad vi hittar på. Ciao

Har legat och hängt vid poolen med...

Har legat och hängt vid poolen med agnes hela dagen, bara solat och lyssnat på musik, härligt. Felicia, Emma och Syster + Nisse kom också för bi ett tag. Kvällens planer är ännu inte spikade, men något kul blir det. Adjö



Låter denna bild sammanfatta helgen...

Låter denna bild sammanfatta lördagen, hahah...

RSS 2.0