Ojoj nu var det ett tag sen man skrev...

Ojoj nu var det ett tag sen man skrev något igen, en vecka har gått.. Så vad har hänt då, en heldel faktiskt. I onsdags packade jag babe syrran och daniel in oss i bilen och for till Nyköping. Väl framme fastnade vi i hissen på hotellet, hehe härligt... och ingen kom när vi ringde på ringklockan, så där stod vi ett tag tills vi löste det själv genom att toktrycka på alla knappar.
Sedan gick vi runt i Nyköping stad som måste vara den mest döda stad jag någonsin stött på. Allt stängde kl 20.00, allt utom restaurangen, till och med turkiikiosker. Så för adde och daniel var det tyvärr helt omöjligt för att få tag på snus, (som är en helt annan historia).. Vi hittade iallafall en restaurang, en dyr sådan. Men käket var gött, så det var lugnt. Sedan blev det mys på hotellet med film och en massa godis. Dagen efter, gick vi ner tidigt och käka hotellfrukost, hur gott som helst. Sen satt vi oss i bilen och åkte mot det stället vi alla hade åkt dit för, KOLMÅRDEN.
Fyfan va roligt det var, hann med allt på 5 timmar, safari, delfinshow, hajar, kolla på the big 5 och alla andra djur. Riktigt värt var det iallafall. På natten var det världens oväder, blixtra och åskade i 6 timmar. Så ca kl 03.00 gick brandalarmet på hotellet och alla fick utrymma. Det visade sig iallafall sen att blixten fått ett sprinklersystem att starta i lobbyn så det var därför brandalarmet gått igång. Härligt.. Dagen efter blev det ännu mer hotellfrukost och sen for vi hem.
Nu i två dagar har vi hängt hemma hos adde som vi inte gjort på två månader. Maccan och Sandra har också hängt där med oss, vi har grillat, förtärit lite alkohol, kollat film och bara hängt. NU är det dags för frulle, sen får vi se vad den här dagen har att erbjuda. ADIOS. PS.Bilder kommer sen

Kommentarer
Postat av: amanda

Haha neeee jag vet inte, såg den på en sida!!! äh kul att nån gillar den liksom

2011-07-25 @ 11:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0