Vårt lilla familjemöte gick bara fint...

Vårt lilla familjemöte gick bara fint och vi har kommit på en massa saker vi vill göra med vår lilla presentbutik. Vi vill tex utöka vårt sortiment med DUBBELT så mycket varor, så det finns något för alla! Så snart kommer det finnas en himla massa nytt och fint att köpa! Så på söndag far vi iväg på Formex mässa i sthlm för att få lite mer tips och idéer..

Just det! ska ju berätta om vad det var för paket som dök upp idag också. Jo det där lilla fina paketet innehöll nämligen smyckessaker! Jag och Frida har snackat nu i några veckor om att vi vill tillverka egna smycken och sälja i butiken och att NI ska få vara med och berätta om ni vill ha erat smycke på ett visst sätt. Vi kommer sälja både, ringar, dubbelringar, halsband, örhängen och armband. Så redan denna vecka kommer vi börja tillverka smycken och som så snart som möjligt kommer att finnas i butiken. Här har ni en liten sneak n peak på vad vi bla kommer ha att erbjuda! Så håll utkik efter mer infoooo. NU blir det sängen, upp å jobba imöra och kläcka nya och fina Idéer med Frida. HUG


Kommentarer
Postat av: Anonym

var har du beställt det där? :)

2011-01-19 @ 01:00:08
Postat av: Lina

Lätt att jag kommer o handlar då :) hur mycket hade ni tänkt ta för ringar osv?

2011-01-19 @ 09:44:14
URL: http://hagstromlina.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar till anomym: Vem är det som undrar?



Svar till Lina: Ja vad roligt:) Det är olika, vi vet inte riktigt än, så svårt att säga. Men under hundralappen och några över :)

2011-01-19 @ 13:02:45
Postat av: m

har ni designat dom själva också? :)

2011-01-29 @ 18:27:47
Postat av: Emma z

Designat och Designat. Vissa saker får vi lite insperation av andra såklart:) Andra saker kommer vi på själv.

2011-01-30 @ 15:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0